Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Contact

Reageren, Adverteren en Persberichten

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of de inhoud daarvan. Neem dan contact op met het Team Burenstad. Hiervoor maakt u gebruik van het hiernaast getoonde reactieformulier. 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke evenementen en mededelingen op BurenStad.nl? Meld u dan aan voor onze mailinglijst. Klik hier voor het aanmeldformulier...

Adverteren op BurenStad.nl

Met diverse top posities bij Google en meer dan 200 unieke bezoekers per dag is BurenStad.nl de #1 website voor de stad Buren. 

Bent u als ondernemer actief in Buren? Bent u winkelier, horeca exploitant, of een organisatie op het gebied van kunst en cultuur? Dan kent u de waarde van ‘vinden’ en ‘gevonden worden’! Het zijn de primaire voorwaarden voor succesvolle marketing. De basis voor een optimaal bedrijfsresultaat!

Adverteren op BurenStad.nl zorgt ervoor dat uw bedrijf of organisatie gevonden wordt. Immers, bezoekers van BurenStad.nl zijn bewust op zoek naar informatie over de historische stad Buren! Daardoor is uw deelname aan BurenStad.nl veel effectiever dan adverteren in de traditionele media.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw boodschap onder de aandacht te brengen van onze bezoekers? Neem dan contact met ons op.

Persberichten

Heeft u een persbericht met betrekking tot de stad Buren? Stuur deze dan naar info@burenstad.nl. Let op: Plaatsing van uw persbericht kan niet worden afgedwongen. 

 

Stichting Evenementen BurenStad
Adres Buitenhuizenpoort 3
4116 CA  Buren (GLD)
E-mail info@burenstad.nl
Rekeningnummer NL48 RABO 0149315074
KvK Rivierenland 59405899
Volg ons op:   Twitter

 

Reactieformulier

Naam*
Organisatie
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Reactie*
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy