Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Een kennismaking met Atelier Berga

Naast het 400-jaar oude Weeshuis in het pittoreske Buren bevindt zich, in een gezellige stadstuin, Atelier Berga. Een inspirerende plek om te schilderen.

Zelf ben ik in 2001 naar Buren verhuisd en verzorg schildercursussen voor jong en oud. Twintig jaar geleden ben ik begonnen met het schilderen van aquarellen. Later is daar het schilderen op linnendoek met acrylverf bijgekomen. In de loop der jaren heb ik veel exposities verzorgd en ook schilderopdrachten uitgevoerd.

Ik probeer telkens nieuwe techniekcombinaties uit. Daarom geen grote series van min of minder gelijke schilderingen, maar thema’s van uiteenlopende aard, zoals bloemen, abstracties en landschappen, in zowel aquarel als in acryl.

Overzichtstentoonstelling

Een overzichtstentoonstelling van mijn aquarellen en acrylschilderijen kunt u bekijken in de galerieruimte aan de Achterbonenburg 10 in Buren. Bezoek is uitsluitend mogelijk op afspraak.
Een compleet overzicht van mijn werk kunt u vinden op www.atelierberga.nl

Schilderen van opdrachten

Op zoek naar een mooi schilderij voor u zelf, om cadeau te geven of voor op kantoor? Bij Atelier Berga is het mogelijk om ‘op maat’ een schilderij te laten maken. Na overleg met u als opdrachtgever over o.a. de kleur, stijl, formaat, materiaal en natuurlijk de prijs, ga ik met al mijn creativiteit en enthousiasme voor u aan de slag.

Altijd al zelf aan schilderen willen beginnen?

Het cursusprogramma, de workshops en arrangementen van Atelier Berga bieden alle ruimte om in eigen tempo en in een rustige omgeving te leren schilderen. Natuurlijk is daarbij de begeleiding erg belangrijk. Ik bied die intensieve ondersteuning  aan cursisten, zodat stap-voor-stap de vaardigheden worden eigen gemaakt. Niet voor niets dat juist veel beginners vaak zelf versteld staan van de kwaliteit die al na enkele lessen wordt bereikt. Het belangrijkste daarbij is toch vooral dat zij plezier beleven aan het schilderen. Het ontdekken van hun verborgen vaardigheden is enorm stimulerend.

Meer informatie over het cursusprogramma en de schilderarrangementen kunt u vinden op de website www.atelierberga.nl  

 

Atelier Berga
Adres Weeshuisstraat 7
4116 BN  Buren (GLD)
Telefoon 0344 577910
Mobiel 06 3020 9025
E-mail info@atelierberga.nl
Website www.atelierberga.nl

 

Impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy