Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Burense Boekenmarkt 2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 10.00 tot 15.00 uur

In mei 2018 was er op het terrein bij de H. Gregoriuskerk aan de Kornedijk in Buren een Boekenmarkt georganiseerd. Een nieuw initiatief wat ontstaan was om de kinderwoorddiensten in de locaties Buren en Geldermalsen financieel te kunnen ondersteunen.

Boven alle verwachting bleek deze boekenmarkt een schot in de roos. Een lange periode van voorbereiding heeft er voor gezorgd dat er voor iedereen een aantrekkelijk aanbod was. Bij het verzamelen van de boeken is er goed gelet op de kwaliteit van de boeken, de interesse en de sortering maar ook de staat van de boeken.(oud papier is een andere inzameling!) Zo is er een kwalitatief en gevarieerd aanbod ontstaan.

Zeer geslaagde eerste editie

De eerste editie bracht liefst 32 meter overvolle kramen aangevuld met diverse standjes een grote variëteit aan boeken. Vele geïnteresseerde boeken liefhebbers kwamen van heinde en verre. Dit laatste was ook echt letterlijk te nemen. Vanuit de achterhoek tot ver in Limburg en van Amsterdam tot zeeland aan toe. Dat deze fanatieke en ervaren boekenzoekers zeer tevreden waren en het aanbod ook konden waarderen was goed merkbaar uit de reacties. Net op zoek naar dat ene ontbrekende exemplaar in de verzameling of juist op zoek naar een specifieke schrijver of uitgave. Veel zoekers gingen met resultaat naar huis. De positieve reacties van deze verzamelaars was naast een compliment ook een bevestiging dat de opzet geslaagd was.

De boekenmarkt werd gepresenteerd als het ‘kleine zusje’ van de jaarlijkse feestmarkt in september. Na afloop mogen we stellen dat deze uitspraak zeker gerechtvaardigd is. Het “kleine zusje” is al snel groeiende naar een volwassen boekenmarkt die het bezoeken de moeite waard maakt.Voorlopig zal er in ieder geval jaarlijks de 2e zaterdag in mei een boekenmarkt zijn en we hopen van harte dat hij mag groeien.

Op zoek naar boeken en helpende handen

Heeft u nog boeken die voor een ander de moeite waard kunnen zijn dan horen wij dat graag. Tevens is de organisatie op zoek naar helpende handen. Hulp bij het sorteren van de boeken, het voorbereiden van de boekenmarkt en de verkoop op de markt tijdens de Burense Boekenmarkt op zaterdag 11 mei 2019. Wilt u reageren? stuur dan een mailtje naar boekenmarkt.suitbertus@gmail.com

Evenement Burense Boekenmarkt
Datum Zaterdag 11-05-2019
Tijdstip 10.00 - 15.00 uur
Locatie Gregoriuskerk Buren
Adres Kornedijk 3
4116 CE Buren
E-mail boekenmarkt.suitbertus@gmail.com

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy