Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

BurenToenTheater - Stenen van de Stad

25 t/m 28 september 2019

Voor de vierde productie van BurenToenTheater, ‘Stenen van de Stad’, is als onderwerp gekozen voor de geschiedenis van het kasteel van Anna van Buren en Willem van Oranje, onze Vader des Vaderlands. Het kasteel is in de loop der eeuwen verspreid over Buren, in allerlei muren en gebouwen terecht gekomen. Maar de locatie van het kasteel bestaat nog steeds: Het Plantsoen.

Op deze locatie wordt een tribune voor de bezoekers geplaatst die een voorstelling gaan zien die zich afwisselend afspeelt in 2019 (het jaar van de voorstellingen) en 1551, het jaar waarin Anna en Willem met elkaar trouwden. De locatie wordt bedreigd door een op geld beluste projectontwikkelaar en verdedigd door een groep Burenaren die geen nieuw te bouwen Pretpark op deze bijna Heilige Grond willen hebben.

Verrassend en verbazingwekkend podium

Het 'podium' zal verrassend en verbazingwekkend zijn. Op diverse hoogteniveaus worden spel en muziek gerealiseerd en beweging en beeld snel gewisseld. Een ‘catwalk’ verbindt spel- en decorelementen zodat er zowel massa scènes als kleine intieme momenten gemaakt kunnen worden. Een Harmonieorkest zal op diverse plekken en in diverse samenstellingen integraal onderdeel uitmaken van deze BurenToenTheater-productie.

Première 25 september 2019

Wij bieden onze gasten een wonderlijke avond uit, waarin ze ogen en oren te kort zullen komen om te volgen wat er gebeurt.

De première van ‘Stenen van de Stad’ zal plaatsvinden op woensdag 25 september 2019, aansluitend zijn er voorstellingen op 26, 27 en 28 september.

De voorstellingen worden afgesloten met een optreden van Pater Moeskroen.

De kaartverkoop is reeds gesloten. De laatste kaartjes voor donderdag en vrijdag zijn te verkrijgen bij de MCD in Buren. Op=Op

BurenToenTheater Stenen van de Stad
Data 25 t/m 28 september 2019
Toegangsprijs Vanaf €27,50 per persoon
E-mail info@burentoentheater.nl
Website www.burentoentheater.nl
Volg ons ook op  Twitter

Impressie Buren Toen Theater 2019

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy