Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Wijnfestival - Chateau voor Buren

Wijnevenement van de Betuwe - 30 augustus 2020

LET OP: Deze pagina is nog onder constructie

Op zondag 30 augustus 2020 maakt u, tijdens Chateau voor Buren, kennis met heerlijke wijnen uit de beste wijnstreken van Europa en zelfs van ver daarbuiten.

In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen.

Ontdek bijvoorbeeld de hoge kwaliteit van de Nederlandse wijnen, laat u verrassen door de wijnen uit de Balkan, of de Champagnes van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Frankrijk.

Eigen wijnglas met festivalprogramma 

Bij de ingangen van Chateau voor Buren koopt u voor € 10,00 een speciaal voor dit evenement ontworpen wijnglas. Met dit prachtige glas kunt u bij de verschillende stands wijn proeven. Bij het glas ontvangt u een festivalprogramma en een draagtas voor uw wijnaankopen. 

VINOdesk wijnvraagbaak

In het centrum van de binnenstad vindt u de VINOdesk. Deze desk wordt bemand door verschillende vinologen die u helpen bij het vaststellen van uw smaak, en u op vakkundige wijze leren wijn te proeven en het maken van uw eigen proefnotities. Ontdek uw eigen vinotype

Workshop sabreren

Altijd al willen leren hoe je een Champagne fles moet sabreren? Meld je dan aan voor de workshop sabreren van Officier Sabreur Daam Scharloo.

Aanmelden workshop sabreren

Wijnworkshops

Wilt u meer weten over wijn, de herkomst en productie? Volg dan één van de aangeboden wijnworkshops. Bekijk het programma en meld je aan via de speciale wijnworkshops webpagina.

Wijnworkshop programma

Wijnplein en culinairplein

Op het wijnplein en culinairplein kunt u genieten van diverse wijnen en lekkernijen. Culinair genieten in een sfeervolle setting met gezellige muziek. Het culinairplein vindt u achter de Lambertuskerk en het wijnplein is bij het kruispunt in het centrum. 

"Joi de vivre" - genieten, zoals men dat in Frankrijk kent, maar dan gewoon hier op Nederlandse bodem. Dat is de beleving van Chateau voor Buren.

 

Evenement Chateau voor Buren
Datum Zondag 30 augustus 2020
Tijdstip 13:00 - 18:00
Kosten € 10,-
Parkeren Gratis buiten de stadsmuur van Buren
E-mail info@chateauvoorburen.nl
Volg ons ook op  Twitter

Standhouders 2019 editie

bijgewerkt op 24-08-2019

Wijn en cider standhouders

Food & Non-Food

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

Chateau Lokaal

Proeflokaal Chateau voor Buren wijnen

Bezoek het proeflokaal

Impressie eerdere edities

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy