Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De Grote Burense Quiz 2021

Welk team weet het meest van Buren

MEDEDELING: De Grote Burense Quiz gaat niet door! 💔 Met pijn in ons hart, hebben we moeten besluiten om de Quiz dit jaar toch (voorlopig) af te gelasten. 😭 Bij het plannen van de Quiz hoopten we dat de lockdown voorbij zou zijn. Helaas is deze verlengt, met de opdracht aan iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven. 🏠 Daarnaast is er sprake van de nieuwe varianten van het virus 🦠 die besmettelijker blijken te zijn, waardoor het OMT voorstelt om extra maatregelen te nemen. Om die reden vinden wij het niet gepast om een activiteit te organiseren waarbij we mensen uitnodigen om elkaar op te zoeken en bij elkaar op bezoek te gaan. 👥🚫

Wilco Versloot en Rinze van der Woude
Beleef Buren - Toeristen Informatie Buren

De Grote Burense Quiz. De quiz voor kenners van Buren en iedereen die Buren wilt leren kennen. Dit jaar moeten wij ons uiteraard aan de coronamaatregelen houden waardoor de quiz er wat anders uitziet dan de eerste editie.

Teams kunnen inschrijven

Dit jaar vorm je een team van 3 tot 5 deelnemers. Bij vijf deelnemers moeten er minimaal 2 of 3 deelnemers uit één huishouden komen waarbij de quiz ook thuis gespeeld wordt. Heb je een team gevormd, schrijf je dan nu hieronder in! Inschrijven kan tot 24 januari 2021. Tip: bedenk voordat je, je komt inschrijven een leuke naam voor het team.

Inschrijfkosten bedragen dit jaar € 10,- euro per team. Hiermee draag je bij aan het mogelijk maken van de quiz en het prijzenpakket. Na opgave, ontvangt de teamcaptain een tikkie / betaalverzoek om het deelnamegeld over te maken. Ook dit jaar is de hoofdprijs weer een cheque ter waarde van 100 euro, welke je uit kunt geven bij de Burense horeca. Wanneer de horeca in 2021 weer open mag, is dit een mooie mogelijkheid om één van de gelegenheden te steunen.

Speel de quiz

Allereerst ontvangt de teamcaptain een doos door de brievenbus met daarin voorwerpen die nodig zijn om de quiz te kunnen spelen. Daarnaast ontvangt de teamcaptain een link op de mail, waarmee de quiz gedownload kan worden op 6 februari 2021 om 19.00 uur. De ingevulde quiz moet om uiterlijk 23.00 uur via de mail binnen zijn bij de quizmaster.

De Grote Burense Quiz is geen quiz waarbij iedereen stil kan zitten. Ondanks de maatregelen zitten er verschillende opdrachten bij waarvoor iedereen de benen moet strekken of moeten schakelen tussen verschillende media in bepaalde tijdvlakken. Oftewel een actieve quiz, met onverwachte wendingen.

Uitslag

De uitslag van De Grote Burense Quiz volgt in maart via een live feed op social media, meer informatie hierover volgt later via www.facebook.nl/groteburensequiz en hier op BurenStad.nl. Kortom, een leuke en uitdagende quiz voor én over Buren.

Wilco Versloot en Rinze van der Woude
Beleef Buren - Toeristen Informatie Buren

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy