Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De Kortenhof

Authentieke herenboerderij met vergaderlocatie en rondleidingen in romantisch Betuws dorp Erichem

Welkom op De Kortenhof!

Herenboerderij de Kortenhof is een werkend familie akkerbouw- & fruitteeltbedrijf van ongeveer 33 hectare aan de rand van het romantische Betuwse dorp Erichem, op minder dan een kilometer van Buren gelegen.

Vergaderen en meer

De herenboerderij is een authentieke vergaderlocatie en biedt een gastvrije ontvangst aan maximaal 30 personen voor uw training, teambuilding, workshop, vergadering of presentatie. De boerderij beschikt over twee vergaderruimtes: de Oude Deel en de buitenoverkapping bij de Paddenpoel. De zakelijke gasten worden exclusief ontvangen door een enthousiaste gastvrouw die altijd iets verteld over het bedrijf dat reeds vijf generaties in de familie is. 

Rondleidingen geven een inkijkje in het boerenbedrijf

We organiseren op verzoek ook rondleidingen langs de akkers met bloeiend koolzaad, tarwe, gerst, veldbonen soja en de peren afhankelijk van het seizoen en de gewassen in de rotatieteelt, ook langs onze agrarisch natuurbeheer activiteiten en het Klompenpad Errekomsepad dat we mee aangelegd hebben en onderhouden.
Bij de vergaderlocatie wordt gewerkt met heerlijke lokale streekproducten van collega boerenbedrijven uit de regio, veelal drager van het Betuws Best streekmerk.

Ontspannen vergaderen of trainen in exclusieve omgeving met smakelijk diner
Op de boerderij kan na de zakelijke bijeenkomst ook genoten worden van diners op maat zoals een bbq met vlees van lokale boeren, pizzadiner, smoker diner, buitenkoken event of private dinner. 

Gastvrij en persoonlijk

Alle bijeenkomsten op De Kortenhof zijn maatwerk en exclusief. Onze vergaderlocatie scoort al jaren hoge reviews op Meetingreview.com vanwege onze gastvrijheid en persoonlijke aanpak.

Vraag gerust om informatie of een offerte op maat.

Foto impressie


Kom vergaderen op De Kortenhof

Bij Herenboerderij De Kortenhof bent u te gast bij de vijfde en zesde generatie boerenfamilie op een werkend boerenbedrijf.

Onze exclusieve vergaderlocatie is een prachtige plek te midden van de vruchtbare kleirijke akkers en fruitgaarden in de Betuwe. De hectiek valt van u af door de natuur en vergezichten om u heen. De Kortenhof heeft een centrale ligging in het land, tussen Utrecht, Den Bosch en Arnhem, op 5 minuten van snelwegen A15 en A2.
 
Gratis parkeren kan op eigen erf, langs de kerkmuur en op het dorpsplein. Elk uur rijdt bus 46 tussen station Tiel en Culemborg naar Erichem.

Herenboerderij De Kortenhof
Adres Binnenstraat 3
4117 GR Erichem
Telefoon 0633671586
E-mail info@opdekortenhof.nl
Website www.opdekortenhof.nl
Volg ons op:        

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy