Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

George Burggraaff

Landschapsfotografie

Ze noemen mij een kijkdier. En dat klopt. Ik ben al zo’n 40 jaar landschapsfotograaf. Ik fotografeer in opdracht van bedrijven en organisaties, maar maak ook heel veel vrij werk. Je ziet me daarom vaker met dan zonder camera.

Ik heb altijd alles om me heen gefotografeerd, ik laat me daarbij volledig leiden door het licht; dat bepaalt wat ik vastleg. Zo ontstaan bijzondere foto’s vol kleur en sfeer. Wat romantisch getint, maar steeds natuurgetrouw. Ik gebruik geen technische hulpmiddelen zoals kleurfilters en Photoshop is er helemaal niet bij.

Landschapsfotografie is een ruim begrip. Ook een stad, een straat en een bedrijf beschouw ik als 'landschap'. Vaak richt ik mijn camera op details waar anderen gemakkelijk aan voorbij gaan of die met het blote oog niet te zien zijn. Het gaat me daarbij om de schoonheid van vorm en kleur, om de aandacht voor het kleine.

Mijn favoriete onderwerpen zijn wolkenluchten, rivieren, water, natuur, sneeuwlandschappen, de agrarische sector, fruit en bloemen. Door de jaren heen heb ik zo’n vijftig fotoboeken gemaakt en ik exposeer geregeld. Bekend zijn mijn groot formaat foto’s van kersen en bloesems die in de Betuwe in de open lucht getoond worden en de wandvullende foto's bij bedrijven en instellingen.

Mijn carrière heeft me veel inzicht gegeven in de beste manier om een landschap te fotograferen. Die kennis deel ik graag met anderen tijdens inspirerende workshops. Ondertussen blijf ik met veel plezier fotograferen: Het is het leukste wat er is.

 

George Burggraaf - Landschapsfotografie
Adres Kornedijk 15
4197 RN Buurmalsen
Mobiel 0345 575888
Website www.georgefoto.eu
E-mail george@georgefoto.nl
Socialmedia   

 

Impressie (klik voor volledige weergave)

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy