Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Horecaplein op Franse Autodag

Naast alle pracht en praal van de mooiste Franse auto's treft u tijdens de Franse Autodag voor het oldtimermuseum 'Visscher Classique' het Horecaplein aan. Even lekker uitrusten onder het genot van een heerlijke koffie van Street Barista met een vers gebakken 'Zoetig' taartje. Verse frieten van Marnemoende of een fris Vedett tapbier op het terras van Vedettmobiel. Heerlijk genieten in franse sferen.

Welkom

Alle standhouders, muzikanten en entertainers op het Horecaplein heten u van harte welkom tijdens de 15de Franse Autodag in het prachtige Buren (Gelderland)!

Standhouders

Vedettmobiel

www.vedettmobiel.nl | is een klein maar fijn mobiel terrasbedrijf dat je tegenkomt op het Horecaplein voor het museum Visscher Classique. En dan niet zomaar een terras. Neen! Wij komen met het enige echte Vedett terras. Met natuurlijk de Vedettbar met naast verschillende frisdranken en frisse wijntjes, ook het echte White bier van Vedett. En dan ook nog eens van de tap. En niet onbelangrijk 'de Vedettmobiel'.

Marnemoende

www.riversmarnemoende.nl | Afgelopen woensdag toch nog een afhaker. En daar mee een groot patatprobleem. Maar dan is daar Boudewijn van Marnemoende. Onze frietwagen held in bange patat dagen. Kunnen we toch nog lekker frituren op de Franse Autodag. Weliswaar volledig bemand met vrijwilligers; maar we staan er. Dus heeft u zin in een snack kom dan naar onze friettoppers op het Horecaplein. 

Street Barista

www.streetbarista.nl | Door de ruim 50 jaar oude Citroën HY (1967) om te bouwen naar een echte barista bus kunnen ze overal en iedereen laten genieten van de beste koffie's en meerdere soorten thee. De koffieschenkers van Streetbarista zijn gepassioneerde koffieliefhebbers en schenken diverse op espresso gebaseerde koffie varianten op het Horecaplein tijdens FAD. Naast koffie zijn er ook meerdere soorten thee in het assortiment.

Zoetig

www.baristabarzoetig.nl | Nieke zorgt voor alle lekkernij voor bij de koffie en thee. Begon 10 jaar geleden aan haar droom om de mooiste taarten te maken en heeft nu een eigen baristabar in het centrum van Geldermalsen. Zoetig zorgt op het Horecaplein voor de heerlijkste taarten en andere zoetigheden. 

Sjamaan IJs

www.smaaksjamaan.nl | Wij zijn Menno Uringa en Loes van Loenen en samen runnen wij sinds begin 2019 Sjamaan. Menno zorgt voor de smaken, maakt het ijs en verzorgt de verpakkingen. Loes zorgt dat alles tijdens de Franse Autodag op rolletjes loopt. Kom op het Horecaplein genieten van meerdere heerlijke smaken vers gemaakt ijs waaruit gekozen kan worden.

BonVivant

www.bovant.nl | Geïnspireerd door de kleurrijke Franse markten is het idee ontstaan om met BonVivant onze klanten het te laten genieten van de lekkerste delicatessen uit Frankrijk. Zo ook op het Horecaplein voor het Museum in Buren. Kom genieten van de vele lekkernijen als daar zijn noten, olijven, kazen en franse droge worsten. In combinatie met een fris drankje heerlijk genieten op het Vedettterras van het Horecaplein.

Horecaplein met live optredens

Naast het brede aanbod aan lekkernijen kunt u ook genieten van meerdere optredens. Optredens van onder andere 'It started in space' en Ton Verkooijen

Muzikanten/Entertainment

It started in space

www.itstartedinspace.nl | Wij zijn Michiel & Martijn – twee stemmen, een gitaar en een piano op skelterwielen – meer hebben we niet nodig om er een mooie middag van te maken. Meezingen en verzoekjes? Roept u maar!  Ideaal voor een superrelaxt sfeertje op de Franse Autodag. Onze eigen Crazy Piano’s! Prettig aanwezig - van subtiel op de achtergrond tot dynamisch (inter)actief..!  

Ton Verkooijen

Ton Verkooijen speelt heerlijke blues tijdens de Franse Autodag. Deze ‘songsinger of the Sixties’ zorgt, met een prachtig repetoire uit de jaren zestig en zeventig, voor de perfecte sfeer op het Horecaplein. Country, ballads en nummers van o.a. Boudewijn de Groot, Paul Simon en John Denver. Ton speelt het allemaal. Genieten uit volle borst! 

Rob van de Dag

Rob Reis, geboren in Zaltbommel in 1967. Beeld denker, natuurliefhebber, hondenman en gevoelsmens. Gaat u tijdens uw bezoek aan de Franse Autodag verrassen met zijn originele bar-mail. Rob maakt live 'as we speak' de mooiste tekeningen/prentjes op de enige echte Vedett biervilten. Speciaal voor u tekent hij de prachtigste prentjes van uw favoriete franse auto. Dit moet u zien. Rob tekent de gehele middag op het Horecaplein aan een eigen Vedettterras set. Nieuwsgierig naar zijn kunstwerkjes? Rob is al druk aan het ontwerpen geslagen. Klik hier.  

Horeca in het museum

Ook in het automuseum klinkt live muziek van Trio Sfeer en kunt u na uw tocht langs de fantastische collectie Franse auto’s in de brasserie La Bombe genieten van een drankje en een hapje.

BurenStad.nl - Een initiatief van St Evenementen BurenStad

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy