Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Huub Claessens

Foto Beeld Verhaal

Mijn liefde voor zwartwitfotografie stamt uit het analoge tijdperk. Heerlijk om in de doka de foto zo te maken zoals ik hem voor ogen had. Mede door mijn kunstvakopleiding ben ik niet snel tevreden met het beeld dat de camera maakt. Gestimuleerd door houtsneden, etsen en andere grafische technieken zocht ik steeds naar ‘mijn’ beeld. Afwijkend ontwikkelen, experimenteren met papier etc.

Het zal niet vreemd zijn dat ik vanuit deze achtergrond vooral geïnteresseerd ben in alles wat met kunst te maken heeft. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar langere projecten.
Daardoor ben ik in staat om net die andere foto’s te maken.
In mijn vrije werk volg ik graag een kunstenaar in zijn proces. Of maak fotoboeken met b.v. alle openbare kunstwerken in de gemeente Buren of voor de toeristen het ‘Ommetje Buren’.

In de huidige digitale tijd is het fotograferen toegankelijk geworden voor iedereen.
In de veertig jaar dat ik werkzaam ben in het onderwijs en kunsteducatie blijkt dat ‘het zien’ nog steeds het belangrijkste is. Met elke camera (of smartphone) zijn momenteel prachtige foto’s te maken voor dagelijks gebruik. De eindontwikkeling maakt de foto ‘af’.

Tijdens voordrachten, workshops en (privé) fotowandelingen (door Buren) komen alle drie bovenstaande aspecten aan bod afhankelijk van de vraag.
 

 

Fotograaf Huub Claessens
Adres Ridder Allartlaan 84
4116 EK Buren
Mobiel 06-43771074
Website about.me
E-mail huubcs@upcmail.nl
Socialmedia Instagram Facebook LinkedIn

 

Gerelateerde links

Impressie (klik voor volledige weergave)

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy