Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Jaren 80 disco avond in De Hofhouding

Zaterdag 20 oktober 2018 - vanaf 21.00 uur

We gaan weer dansen!

Dames en heren, het is weer zover. WE GAAN WEER DANSEN! En wel op Zaterdagavond 20 oktober 2018. Want De Hofhouding gaat alweer voor de zoveelste maal “Back to the 80’s”. Een lang gekoesterde wens gaat wederom in vervulling. Een jaren 80 disco avond. Dat is toch helemaal te wauw?

Back to the 80’s

Want leuk hoor al die hedendaagse muziekstromingen maar wat was er eigenlijk mis met Spandau Ballet en Prince. En onze eigen Spargo. Niks toch? Was alleen van een andere tijd. De tijd van Doe Maar. Beverly Hills 90210 en de intrede van de faxmachine (spring even van de hak op de tak). En wat dacht u van: de Rubiks Cube, verticale lamellen en (jawel daar is die) de walkman van Sony.

Poster - Jaren 80 disco avondDJ BELUGO

Wel nu; naar die tijd gaan we terug. Vannehh ‘hatsiekiedee en hoppetaa, daar gaat die weer mensen’! Met onze ‘super niet normaal meer’ huis DJ BELUGO, het draaifenomeen uit Tiel, bent u op 20 oktober vanaf 21:00 uur van harte welkom. Dan gaan we helemaal uit onze panna. Met om 1 uur ‘DE FINALE’. Iedereen helemaal into dance. Oeijoeijoei. Mooie dingen!

Inschrijven

De toegangsprijs is € 5,-. Inschrijven doe je door op de site van De Hofhouding het formulier in te vullen. Maar doe het wel snel want (ook een echte jaren tachtig opmerking) vol is vol!

Klik hier om aan te melden

 

Evenement Jaren 80 disco avond
Locatie Grand Café De Hofhouding
Adres Onderdreef 1a
4116 CC Buren GLD
Datum Zaterdag 20 oktober 2018
Tijdstip Vanaf 21.00 uur
Toegang € 5,- 
Inschrijven Klik hier om aan te melden

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy