Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Wat zou jij eigenlijk willen met Kerst?

Kerstmiddag - Oranjehof/Huis van Buren

Voor veel mensen is Kerstmis een feest van licht en vreugde, vaak samen met anderen. Maar dat lukt niet altijd. 

Eerste Kerstdag

Vorig jaar hebben we op 1e Kerstdag in en met medewerking van Oranjehof/Huis van Buren een gezellige middag georganiseerd. Dit voor mensen, alleen of met z’n tweeën, die met Kerstmis graag tijd samen met anderen willen doorbrengen. Deze Kerst doen wij dit opnieuw, nu voor meer mensen en ongeacht leeftijd. Laat ons uiterlijk 22 december weten als je er op 1e Kerstdag, tussen 14.00 en 17.00 uur, in de Oranjehof in Buren, bij wilt zijn. Je bent ook van harte welkom als je mee wilt helpen! Natuurlijk kan het eerste met het tweede samengaan: meer gezelligheid met Kerst én iets voor een ander betekenen: een mooie Kerstcombi! 

Met z'n allen genieten

Wat gaan we die middag doen? Bij Kerstmuziek genieten van iets lekkers, een Kerstquiz, spelletjes, een goed gesprek enz. Ben je jong en je verveelt jezelf deze middag? Kom dan lekker actief meedoen met bowlen, of koersbal, de meer moeilijke variant van jeu de boules. Kun je niet komen maar wil je toch iets doen? Dat kan dat ook! Bijvoorbeeld door iets te bereiden voor een gezamenlijke maaltijd, High Tea of iets dergelijks. Een taart maken, heerlijke soep, een quiche bereiden of iets anders lekkers waar je goed in bent. We zijn blij met alle hulp en steun om zo samen voor een mooie Kerstmiddag te zorgen. 

De Diaconie van de Hervormde Gemeente en Oranjehof/Huis van Buren steunen ons daarbij ook financieel. Daardoor behoeven we niet meer dan € 2,50 per gast als bijdrage te vragen. Wil je meehelpen? Onze gast zijn? Graag! Laat het weten op: g.verhulst@upcmail.nl  of bel: 0344-572570 of 06-33313937. Wacht niet te lang. Alvast Hartelijk Dank en... wij hopen je te zien 1e Kerstdag!

Jacolien, Tineke, Astrid, Sabina, Sem en Gerard  

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy