Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Hartelijk welkom bij Koffie en Kunst!

Kadowinkel - Koffieschenkerij - Galerie

Bij Koffie en Kunst wordt in de winkel/galerie en in de sfeervolle terrastuin heerlijke vers gemalen koffie geserveerd met chocolade en Burense lekkernijen. De winkel is een gezellige combinatie van kadootjes, sieraden, lampen, schilderijen, beeldende kunst en brocante. In de ommuurde monumentale tuin kunt u zich laten verrassen door de rust en het prachtige uitzicht over de stad. Op zonnige dagen hier cappuccino, thee of vers Betuws appelsap drinken is een verrukkelijk moment om te onthaasten.

Sieraden

Prachtige handgemaakte armbanden, kettingen en ringen, verzilverd & nikkelvrij. Stoere en ook  lieve creaties. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen. In deze serie zijn ook kleurrijke sleutel- en tassenhangers gemaakt met verzilverde hanger en keramiek bol.

1st class watches

Trots presenteer ik de bijzondere uitbreiding van het assortiment cadeaus bij Koffie en Kunst met het Dealerschap van de heren en dames horloges van 1st Class Watches! Deze horloges worden ontworpen in Nederland en hebben een prachtige uitstraling en kwaliteit. Kleuren en modellen variëren regelmatig en met de geweldige Chance Collection creëert u uw horloge op maat.
Voor meer informatie klik hier.

Schilderworkshop

Voor een origineel samenzijn organiseer ik schilderworkshops. Dit is een inspirerend schilderarrangement voor uw teamdag, familie- of vriendendag. Het thema is ‘los laten’, u kunt royaal gebruik maken van verf en succes gegarandeerd. Het arrangement bestaat uit koffie/thee met chocolade kruidcake, schilderen met acrylverf op doek 50 x 40 cm en aansluitend of juist voorafgaand een lunch met een kop huisgemaakte tomatensoep en vers gebakken brood.

De kosten bedragen € 385,- tot 10 personen.

Het is voor een dagvullend programma heel leuk om deze workshop te combineren met een stadswandeling onder begeleiding van een stadsgids.

Kerstpakketten

Met veel plezier worden voor u kerstpakketten samengesteld met bijvoorbeeld engeltjes,  kaarslichtjes, servetten, prosecco, chocolade kaneel amandelen en sieraden.

Openingstijden

Koffie en Kunst is open op maandag, dinsdag & vrijdag en regelmatig op zaterdag en zondag. Ook op afspraak voor groepen en verjaardagviering.

Graag ontmoet ik u!
Hartelijke groeten van Mieke Spaan-Derksen

 

Koffie en Kunst
Adres Peperstraat 16-18
4116 BG  Buren (GLD)
Telefoon 0344 572 474
E-mail mieke@koffieenkunstburen.nl
Website www.koffieenkunstburen.nl
Volg ons op: Twitter 

 

Foto impressie

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy