Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Nominatie voor EO2 - Buitenhuis Buren

Burense ondernemer van het jaar 2020

Dit jaar is het door de Coronamaatregelen niet mogelijk een verkiezing voor de Burense Ondernemer van 2020 te organiseren. Desondanks heeft de gemeente Buren en Ondernemers Platform Buren toch nog twee Burense ondernemers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Ondernemer. Zij zijn genomineerd als ondernemer omdat zij hun bedrijfsvoering in deze moeilijke periode op een bijzondere manier hebben veranderd om zo nieuwe kansen te creëren. En één daarvan treft u aan in het stadcentrum van het oude Buren.

EO2 - Buitenhuis Buren

Effectief Online Ontmoeten is een gloednieuwe samenwerking die zijn bestaan min of meer te danken heeft aan de coronacrisis. De oprichters van E02 zijn de Beusichemse Ingrid Solleveld (51) van Sola Congressen, Robert van Hees (44) van SLR Theater- en Presentatietechniek en de Burense Annemarie van den Hoven (54) van Buitenhuis Buren

Van deze ondernemers stroomde aan het begin van de crisis in maart de agenda in één klap leeg. “Het verbod op samenkomsten betekende voor ons ook geen inkomsten meer, ”vertelt Ingrid. “En de schoorsteen moest wel blijven roken. We zijn met ons drieën koffie gaan drinken en dat leverde het Gouden Moment op. We zagen ineens hoe we onze krachten konden bundelen.” Effectief Online Ontmoeten was daarna binnen een week uit de grond gestampt.

Kracht

De kracht van de dienst van EO2 (spreek uit: IE-OO-TOE) is dat ze crisisbestendige uitzendingen maken. “We halen de sprekers naar Buren en het publiek kijkt online mee,” licht Annemarie toe. “We leggen ze daar helemaal in de watten. Ingrid begeleidt en coacht de sprekers in het spreken voor de camera en Robert zorgt ervoor dat technisch alles op rolletjes loopt.”

Studio

In een ruimte van Buitenhuis Buren heeft EO2 een vaste studio gebouwd. De sfeer is ongedwongen en relaxed. “Wij zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt,” zegt Robert hierover. “Dat resulteert in een hogere kwaliteit van de uitzending. Wat ons onderscheidt is dat we het plaatje compleet maken.” Ze behoeden hun klanten ook voor de valkuil om één onderdeel te skippen. “Wanneer je als klant bijvoorbeeld wel de locatie en de techniek huurt, maar de coaching overslaat, dan sta je naar de grond te staren tijdens je verhaal,” legt Ingrid uit. “Dan schiet je alsnog je doel voorbij. We leveren alle drie een bijzondere en elkaar versterkende bijdrage die naar een perfect eindproduct leidt. Kan of wil iemand niet naar Buren komen, dan halen we de spreker gewoon digitaal naar de studio. Aan alles is gedacht.”

 

Buitenhuis Buren
Adres Buitenhuizenpoort 10
4116 CA Buren
Telefoon 06 242 10 707
E-mail annemarie@buitenhuisburen.nl
Website www.buitenhuisburen.nl
Volg ons op:      

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy