Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Zorgcentrum Oranjehof viert 60-jarig bestaan

Het is inmiddels 60 jaar geleden dat zorgcentrum Oranjehof haar deuren opende in Buren. Oranjehof laat het jubileum, ondanks alle coronaperikelen, niet onopgemerkt voorbijgaan. Een aantal medewerkers van het zorgcentrum in Buren bedachten een leuk programma voor de bewoners, zodat er heel de week feest is. Niko Wiendels, de wethouder gezondheidszorg, gaf maandagmiddag 9 november het startsein van de feestweek.

Nadat Nico Wiendels het lintje doorknipte, kon de feestweek van start. Onder het genot van heerlijke oranje soezen genoten de bewoners van een feestelijk programma.

Een feestelijke middag

Henny de Heus uit Buren liet de aanwezigen met mooie filmbeelden terugblikken in de geschiedenis van Buren. Het was een feest van herkenning voor de bewoners van Oranjehof. Nico Wiendels bleef er heel de middag bij voor een mooi openingswoord en een meet en greet. Een ‘eigen’ Maxima van Oranje maakte het feest compleet: Dorine Bos, medewerker Welzijn & Gastvrijheid bij Oranjehof, toverde zichzelf om tot koningin Maxima. Ook werden er leuke cadeaus aangeboden De gemeente Buren verraste Oranjehof met een prachtige plantenbak met orchideeën. En zorgcentrum Oranjehof bood iedereen een oranje pen en keycord aan met de bedrukking ’60 jaar Oranjehof’. Aan de sleutelhanger hangt een herinneringsfoto van Oranjehof.

Een feestweek in aangepaste vorm

De feestweek vindt verder in aangepaste vorm plaats. “Het was best een gepuzzel om in deze tijd een leuke, maar ook coronaveilige feestweek te organiseren. Juist ook vanwege de kwetsbaarheid van onze bewoners zijn wij natuurlijk extra voorzichtig. Maar ik ben heel tevreden met het eindresultaat”, vertelt Astrid van Griensven, medewerker Welzijn & Gastvrijheid bij Oranjehof. Het zorgcentrum maakt er zelf een feestje van voor de bewoners en let daarbij op de coronamaatregelen die gelden. Zo is er nog een Oranjekwis, gezellige bingo en worden er lekker poffertjes en friet gegeten deze week.

Wethouder Nico Wiendels opent de feestweek in Oranjehof

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy