Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Signaleringsgroep bijeen

Juni 2020

Vorige week is de Signaleringsgroep Buren stad – Asch weer bijeen geweest. De vergadering ging akkoord met het voorstel om de Signaleringsgroep uit te breiden met de kern Erichem. Of de naam gaat veranderen in Signaleringsgroep ‘’BEA’’ is nog niet bekend. Wie de kern Erichem gaat vertegenwoordigen, ligt momenteel nog niet vast.

Vanuit de Verbindingsmarkt die vorig jaar plaatsvond in de tuin van het Marechausseemuseum, was er breed het verzoek om meer te gaan doen aan PR, voorlichting en communicatie. Dat gaat nu gebeuren. Evert Scheffer gaat dat voor zijn rekening nemen. Er gaat – om te beginnen- gewerkt worden aan een sociale kaart en er wordt een activiteitenkalender op poten gezet.

De speeltuin/parkeerplaats aan de Tielseweg kreeg ook (weer) aandacht. Omwonenden ervaren daar nog steeds veel (geluids)overlast van hangjeugd.

De stadsauto is enkele keren verhuurd geweest. De werving ervoor wordt weer opgepakt.

De volgende vergadering van de Signaleringsgroep wordt gehouden op 3 augustus. Via de button met uitroepteken rechtsboven op deze website vindt u de Signaleringsgroep. Op dit stukje website staat ook een meldingsformulier waarmee u vragen kunt stellen of problemen in uw buurt/straat onder de aandacht kunt brengen van de groep.      

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy