Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Spijker & Co

Duurzame marketing- en communicatieoplossingen

Spijker & Co levert duurzame marketing- en communicatieoplossingen waarmee wij de doelen van onze klanten zo effectief mogelijk realiseren. Bijvoorbeeld het genereren van meer leads en omzet, een hogere klanttevredenheid of zorgen voor meer betrokkenheid van medewerkers. Wij weten precies hoe we jouw organisatie positief laten opvallen bij jouw doelgroep.

Communicatieadvies

Elke vorm van communicatie in jouw organisatie stemmen wij zorgvuldig op elkaar af om zo effectief mogelijk jouw doelstellingen te behalen. Hierdoor vergroot je jouw herkenbaarheid en de band die je met elkaar bouwt. Door consistent te zijn, kom je ook betrouwbaarder over. Met de juiste teksten en afbeeldingen kan je het beeld van jouw bedrijf optimaliseren. Daarmee beïnvloed je de keuze van iemand zodat hij kiest voor jou in plaats van jouw concurrent.

Grafische vormgeving & drukwerk

Onze kracht is het vermogen jouw visie en doelstellingen in alle verschijningsvormen van jouw organisatie door te laten klinken: logo, huisstijl, folder, magazine, reclamebord; je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het ontwerp voor je verzorgen. Het resultaat is een éénduidige, sterke corporate identity waardoor je in de markt met overtuigingskracht communiceert. Voor de productie van het drukwerk kunnen we ook zorgen.

Webdesign & online marketing

Internet is een middel om doelstellingen te behalen: haal prospects binnen, converteer leads naar klanten, verhoog klanttevredenheid, motiveer medewerkers of onderhoud contact met leden. Onze focus ligt op webdesign en online marketing waarmee onze klanten effectief hun doelstellingen behalen.

 

Spijker & Co
Contactpersoon René Spijker
Adres Peperstraat 13
4116 BG Buren
Telefoon 0344-579181
E-mail info@spijkerenco.nl
Website www.spijkerenco.nl
Volg ons op:   LInkedIn Instagram

 

Impressie

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy