Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Stichting Evenementen BurenStad

BurenStad.nl en Chateau voor Buren gaan samen verder

Het zat al even in de pen maar op 6 december 2013 was het dan zover. Evert Obdeijn, Steven Hulst en Ludo Huising tekenden namens BurenStad.nl en Chateau voor Buren de notariële akte voor de oprichting van Stichting Evenementen BurenStad. Vanaf nu zijn het platform BurenStad.nl en het wijnfestijn Chateau voor Buren officieel een Stichting van formaat.

Nieuwe stichting in Buren

Steven Hulst legt uit. “We zijn met BurenStad.nl al meer dan een jaar druk bezig en dat gaat nu zijn vruchten afwerpen. We staan qua vindbaarheid na een jaar in de Top 3 van Google en zitten ook nog eens op meer dan honderd unieke bezoekers per dag. Een mooi resultaat want we zijn eigenlijk net begonnen”. En daarbij kwam in het voorjaar een geheel nieuw idee op tafel ‘Chateau voor Buren’.

Evert Obdeijn reageert enthousiast. “Een eigen wijnfestijn in het oude pittoreske Buren. Waar kan zo’n wijnfeest nu beter plaatsvinden dan in de meer dan 600 jaar oude binnenstad. Met tientallen wijnstands waar de bezoekers naar hartenlust kunnen proeven met bijbehorende wijnaccessoires en daaromheen heerlijke proeverijtjes”.

“En ook dit evenement bleek een schot in de roos”, vertelt Ludo Huising. “Het mooiste weer van de wereld, tussen de 2.500 en 3.000 bezoekers en een prachtige mix van heerlijke wijnen uit alle hoeken van de wereld. Dus ook Chateau gaan we continueren in 2014 op zondag 31 augustus.

Een samengaan van twee verschillende disciplines waarbij de inkomsten samenvallen binnen één en dezelfde Stichting. Op deze manier kunnen we een mooi deel van de kosten van ‘Chateau voor Buren’ financieren uit de opbrengsten van BurenStad.nl. Eigenlijk alleen maar voordelen!”

Notariskantoor Van den Berg Van Well

Omdat we beide activiteiten zo graag door wilden ontwikkelen was het optuigen van een Stichting eigenlijk een logisch gevolg.

Steven hierover. “Deze nieuwe stap vroeg wel om specialistische kennis en ook die bleek in Buren aanwezig bij Notaris- & Advocatenkantoor Van den Berg Van Well. Op een professionele manier zijn we geholpen bij de oprichting van de Stichting door Mr. S.M. van den Berg in het prachtige notariskantoor aan de Kornewal 5 in Buren. Vele vragen en verzoeken heeft hij moedig doorstaan met een meer dan complete akte als eindresultaat”.

“En daar zijn wij trots op!” Als in een koor reageren de kersverse voorzitter Evert Obdeijn, secretaris Steven Hulst en penningmeester Ludo Huising.        

Notaris- & Advocatenkantoor
Van den Berg Van Well
0344 57 12 31
Kornewal 5 info@bergvanwell.nl
4116 BJ Buren www.bergvanwell.nl

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy