Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

TD Computers Buren

Computer reparatie, onderhoud en verkoop

TD Computers Buren (TDCB) is sinds 2012 een vaste waarde voor ICT-diensten en - goederen in de driehoek Culemborg – Geldermalsen – Tiel. Vanuit Oranjestad Buren staan wij klaar voor zowel particulieren als ondernemers: van zzp tot mkb. Onze diensten variëren van een herinstallatie van uw notebook tot het aanleggen van hoogwaardige wifi-oplossingen. U treft bij ons alles onder één dak: van notebook tot (bedrijfs)netwerk, van tablet tot webhosting, van Windows tot Android en Apple.

Advies

Ons advies op maat maakt van u een tevreden klant. TDCB is niet merk gebonden en we geven u altijd persoonlijk en onafhankelijk advies. Voor virusscanning en een actuele back-up van uw documenten en foto’s leveren wij advies en oplossingen. Samen met u nemen we de tijd om vooraf alles door te nemen: voor reparatie, onderhoud en verkoop.

Reparatie

We begrijpen hoe vervelend het is wanneer uw computer of notebook het niet goed meer doet. Wij staan voor u klaar met onze reparatieservice. Advies is kosteloos en op uw situatie gericht. TDCB repareert notebooks, computers en printers uitsluitend met originele (OEM) onderdelen.

Onderhoud

Maar liever heeft u natuurlijk geen reparatie. Wij helpen u reparaties voorkomen met onze onderhoudsservice. Zowel op afroep, als in de vorm van een servicepakket op maat. Zo houdt TDCB uw notebook, computers, (NAS) servers en printers tiptop in orde.

Verkoop

Ook perfect onderhouden apparatuur heeft niet het eeuwige leven. TDCB adviseert u kosteloos wanneer uw notebook, computer of tablet aan vervanging toe is en levert maatwerk indien gewenst. Ook wanneer u overstapt van internetprovider of een andere modem/router wilt installeren helpen wij u graag. Zoekt u een nieuwe printer, speakers of andere randapparatuur en wilt u advies in aanschaf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

TD Computers Buren
Contactpersoon Erik Drent
Adres Graafschapsstraat 12B
4116 GE Buren 
Telefoon 0344-84 86 58
E-mail info@tdcb.nl
Website www.tdcb.nl
Volg ons op:   

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy