Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Torentocht 2018

Wandelen door boomgaarden, wijngaard en landgoederen

5 Jaar TorentochZaterdag 29 september  start al weer de 5e editie van de Torentocht, een eendaags wandelevenement. De tocht verbindt de vijf torens van het Oranjestadje Buren en de dorpen Erichem, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath en Zoelen.

De Torentocht is een recreatieve tocht. De wandelaar kan bij elke deelnemende kerk uit verschillende routes kiezen en bepaalt zo zelf zijn afstand. De routes gaan merendeels over verharde wegen en  gedeeltelijk over particulier terrein: door verschillende boomgaarden, langs en door Betuws Wijndomein, over landgoed Zoelen en landgoed Thedingsweert. Het fruit geeft extra kleur aan deze unieke wandeltocht!

De start vanaf  8.30 u.  bij de  kerk in  Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Erichem, Buren en  Zoelen.

Inschrijfkosten vanaf 13 jaar €5,- p.p. Elke wandelaar ontvangt bij inschrijving een leuke attentie. In elke kerk is er gelegenheid om even te rusten en iets te eten en te drinken. Door mee te lopen draagt de wandelaar bij aan het behoud van de vijf monumentale kerken.

Organisatie en informatie

De Torentocht wordt georganiseerd onder auspiciën van Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) in samenwerking met de Protestantse Gemeente. Erichem, Kerk- en Kapel-Avezaath en Zoelen, en de Plaatselijke Commissies SOGK van Buren en Kerk-Avezaath. De Torentocht maakt deel uit van het landelijk wandelprogramma van de KWBN.

KWBN SOGK Gemeente Buren
KWBN SOGK Gemeente Buren
Wandelevenement Torentocht
Datum Zaterdag 29 september 2018
Start tijdstip 8.30 - 13.00 uur
Inschrijfkosten vanaf 13 jaar €5,- p.p
Telefoon 0344 681663 / 0618441265
Website www.wandel.nl
E-mail torentocht@kpnmail.nl
Volg ons op socialmedia:   

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy