Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De Verleiding

Hebbedingetjes uit de oude tijd

Welkom in de Peperstraat nr. 15. Hier vindt u de gezellige brocante- en sieradenwinkel ‘ De Verleiding’. In deze voormalige bakkerswinkel treft u een zeer gevarieerd aanbod van allerlei leuke hebbedingen uit de oude tijd. Er is voor iedereen en voor elke beurs wel wat te vinden!

Sieraden

De Verleiding heeft een zeer uitgebreide collectie oorbellen, o.a. van Camps & Camps en  Konplott (beiden bieden absoluut nikkelvrije oorbellen). Voor mensen zonder gaatjes in hun oren is er een ruime keuze in veelal oude clipoorbellen.

Verder kunt u bij De Verleiding terecht voor exclusieve zelf ontworpen oorbellen en kettingen. Ik werk met mooie halfedelstenen of glaskralen, vaak in combinatie met oude elementen. Ideaal als u iets exclusiefs wilt wat niemand anders heeft!

U kunt hier ook terecht voor reparatie, denk hierbij aan knopen van parels en het opnieuw rijgen van kettingen.

Brocante

Met veel liefde en zorg zoek ik mijn brocante bij elkaar. Ik ga hiervoor regelmatig naar o.a. België, Frankrijk en Engeland.  De schatten die ik hier vandaan haal zijn voornamelijk serviesgoed, spiegels, fotolijstjes, manchetknopen, dasspelden, glas, kristal, zoutvaatjes, oude tafelkleden, bronzen beeldjes en nog veel meer!  

Oude heiligenbeelden

Heb je er altijd al eens gedacht om een mooi Mariabeeld of engel aan te schaffen? Dan ben je bij De Verleiding aan het juiste adres! In de collectie oude heiligenbeelden vind je o.a. Jozef, Maria, de Heilige familie en de Heilige Antonius. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor mooie oude stolpen in verscheidene maten. 

Openingstijden

Zaterdag 13:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

De Verleiding heeft ook een winkel in Tiel (Dr. Kuijperstraat 35), deze is alleen te bezoeken op afspraak.

 

De Verleiding
Adres Peperstraat 15
4116 BG Buren (GLD)
Telefoon 0344 - 610123
Mobiel 06 - 44037552
E-mail anita@deverleiding-tiel.nl
Website www.deverleiding-tiel.nl

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy