Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Vacature Vrijwilliger voor Signaleringsgroep Buren stad/Asch

Kom jij onze groep versterken? Wij zoeken, voor met name de Kastelenbuurt, een nieuwe vrijwilliger/ster. Maar woon je in een ander gedeelte van Buren dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Actieve bewoners

De signaleringsgroep bestaat uit een samenstelling van actieve bewoners uit de Stad Buren. Elke wijk is vertegenwoordigd. Heb je interesse om deelnemer of deelneemster te worden van onze groep en wil je hiermee je steentje bijdragen aan een maatschappelijk en veilige samenleving? Meld je dan aan via deze facebookpagina of stuur een berichtje naar: 112burenstad@gmail.com

Leefbaarheid

Doel van deze stichting is de leefbaarheid in Stad Buren te verhogen en hiervoor samenwerking tussen burgerinitiatieven te bevorderen, maar ook het signaleren van allerlei zaken op het gebied van verkeer, milieu, misdaad, overlast en openbare zaken. Wij houden ongeveer één keer per 6 weken een bijeenkomst, waarbij de gesignaleerde zaken besproken worden en zo nodig naar een oplossing wordt gezocht in samenwerking met onder andere de gemeente Buren, welzijnswerk en de wijkagent.

Je kan de eerstvolgende vergadering al meedoen. Dan kunnen wij je ook nog persoonlijk van alles vertellen over onze signaleringsgroep.

Gerelateerde links

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy