Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Welkom bij World of Chocolate!

De chocolaterie van Buren

World of Chocolate is een sfeervolle chocolaterie met ambachtelijke, handgemaakte bonbons en truffels, overheerlijke soorten chocolade, Chocolate Art, wijn & likeuren. Ook kunt u er de lekkerste soorten koffie van versgemalen bonen en diverse soorten thee drinken, genieten van de enige echte Franse chocolademelk en van de taarten van Patisserie Holtkamp.

Exclusieve smaken zoals witte chocolade met lavendel of mangochampagne, melkchocolade met honing en een vleugje whisky of met hazelnoot, caramel en zeezout. Wat te denken van pure chocolade met een  in tawnyport gedrenkt rozijntje of met een Burense kruidenbitter…hmmmm. Daarnaast maken we ook de enige echte Burense dukaten: handgemaakte chocoladeflikken met afdrukken van de meest bekende monumenten van onze Oranjestad Buren.
Kerstpakketten en relatiegeschenken behoren ook tot de mogelijkheden. In overleg kunnen we prachtige pakketten samenstellen al naar gelang het beschikbare budget.

Een mini cadeautje met een maxi resultaat!

Kleine doosjes of mooie transparante zakjes met een bijpassend lintje, een op maat gemaakt labeltje of kaartje en gevuld met de enige echte, rechtstreeks uit Belgie geimporteerde dragees van het Belgische familiebedrijf  DeBock.  Maar ook eigengemaakte chocolade of bonbons in een chique verpakking behoort tot de mogelijkheden.  Alle kleuren en tinten zoveel als mogelijk op elkaar afgestemd. Een mini cadeautje met een maxi resultaat! Als gadget voor op de beurs, ter ondersteuning van een marketingcampagne, een cadeautje voor sprekers op een symposium, maar zeker voor aanstaande echtparen die gaan trouwen. Om uit te delen na het grote feest of voor alle genodigden, een speciaal bedankje voor de getuigen of voor de bijzondere ceremoniemeester. Bij zo’n speciale dag horen speciale cadeautjes!

En uiteraard is de film met Vianne et Roux hier verkrijgbaar...

Kom langs en proef de sfeer…!

Annelies Keijzers-Groeneveld

Openingstijden

Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 16.00 uur

Bestellingen kunnen gedaan worden via info@worldofchocolate.nl of via 06 1743 7593 of direct via onze webshop.

Bezoek onze webshop

MEDEDELING: Vanwege de corona maatregelen wordt er momenteel geen koffie en thee geschonken.

 

World of Chocolate
Adres Peperstraat 9
4116 BG Buren (GLD)
Telefoon 06 174 375 93
E-mail info@worldofchocolate.nl
Website www.worldofchocolate.nl
Volg ons op: Facebook Twitter Instagram

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy