Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Cadeauwinkel Het Koolwitje

Het allerleukste winkeltje met originele kadootjes

Het Koolwitje heeft een ruime keuze uit betaalbare cadeau-artikelen van mooie merken zoals Bunzlau Castle, Emma Bridgewater, Zusss, LIL (Long Island Living), Knit-Factory, Riess, Revelz en Senta la Vita.

Daarnaast nog prachtige servetten van Ihr, kalenders van LANG Graphics, kaarten en stationary van Jots, MAP, Papaya en nog veel meer hebbedingetjes. Leuk om cadeau te geven of om ‘jezelf eens te verwennen’. Voor iedere gelegenheid  kun je bij Het Koolwitje wel iets vinden voor een leuke prijs.

Bunzlau Castle servies

Wij hebben gekozen voor het beste Poolse aardewerk dat er is: Bunzlau Castle. Bunzlau Castle is schitterend aardewerk voor zowel het landelijke als ook het moderne interieur.

Dit traditioneel vervaardigde servies uit Polen is gemaakt van keramisch aardewerk en wordt met de hand beschilderd en bestempeld. Alle modellen worden in vele decors gemaakt.

Wij hebben ruime ervaring met dit merk en kennen alleen tevreden klanten die vaak het servies gaan sparen. Sommigen kiezen voor één patroon, anderen gaan voor variatie!
Het servies is op 1300 graden gebakken en twee keer geglazuurd, daardoor keihard en geschikt voor de vaatwasser, oven en magnetron. Super handig!

Het servies stamt uit 1800 en bevat naast de vele decors ook nog eens 100 onderdelen per item! De zeer hoge kwaliteit en vele combineermogelijkheden, maken het Poolse servies tot een gewild item en Het Koolwitje heeft een zeer ruime keuze op voorraad.

Er is eigenlijk voor iedere gelegenheid wel een cadeautje te vinden voor een leuke prijs. Wij verwelkomen u graag in onze cadeauwinkel!

Openingstijden

  • Woensdag van 13.00 – 17.00 uur
  • Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Tijdens evenementen en een aantal zondagen in november en december zal Het Koolwitje open zijn. Raadpleeg hiervoor altijd vooraf FB of de website www.hetkoolwitje.nl

De maand januari is Het Koolwitje gesloten en in februari en maart op zaterdag na 13.00 uur gesloten

 

Cadeauwinkel Het Koolwitje
Adres Achterbonenburg 2a
4116 BL Buren GLD
Telefoon 06 11 75 53 76
E-mail kadootjes@hetkoolwitje.nl
Website www.hetkoolwitje.nl
Volg ons op: Facebook Twitter

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy