Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Chocolate Art

Kleine kunstwerkjes van chocolade

Chocolate Art is een groot onderdeel van het uitgebreide assortiment van Chocolaterie World of Chocolate. “Kunst van chocolade”, uiteraard met de hand gemaakt door haar eigen chocolatier.

Prachtige tassen, stijlvolle pumps, hartendoosjes, contrabassen, bloempotjes, je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een mogelijkheid om iets moois te maken.

Chocolade verwennerijen met Pasen

Met Pasen worden er weer kleurrijke eieren, kipjes, paashazen en vele bijzondere paaseitjes gemaakt. Wat te denken van paaseitjes gevuld met aardbeien en slagroom? Of met limoncello, chili, walnootcognac of een extra puur eitje van 70% cacao?

Moederdag en vaderdag cadeaus

Ook met Moederdag en Vaderdag neemt chocolade een prominente plaats in als het gaat om cadeaus; luxe dozen vol met handgemaakte bonbons, chocolade bloemen, grote repen, bierflesjes van chocolade en heeel  veeel  hartjes worden dan cadeau gegeven.

Bloemenbonbons

Sinds afgelopen jaar hebben we exclusief brocante bloemenbonbons: prachtige met de handgemaakte en geschilderde  bonbons in klassieke bloemvorm. Te mooi om op te eten! Een prachtig cadeau voor elke gelegenheid.

Kom gerust langs en proef de sfeer…!

Gerelateerde links

 

World of Chocolate
Adres Kerkstraat 1a
4116 BL Buren (GLD)
Telefoon 06 174 375 93
E-mail info@worldofchocolate.nl
Website www.worldofchocolate.nl
Volg ons op: Facebook Twitter

 

Chocolate Art in beeld

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy