Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kiek op Buren 2018

Fotowedstrijd voor hobbyfotografen

Kiek op BurenDe stad Buren is bijna 625 jaar jong en is een bruisende parel in de Betuwe die het naderende voorjaar weer helemaal in bloei staat. Redenen genoeg voor ‘Kiek op Buren 2018'. Stichting Evenementen BurenStad vraagt hobbyfotografen om Buren de komende maanden in beeld te brengen. Hiervoor zijn vier categorieën bedacht:

  • Historisch Buren,
  • De bewoners en bezoekers in Buren,
  • De natuur om en in Buren
  • Een impressie van de evenementen in Buren.

Voor wat betreft de laatste categorie beperken wij ons tot het voorjaar 2018. Ook dan is er in en rondom Buren van alles te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige bloesemtochten in de regio.

Graag nodigen wij u, de hobbyfotograaf, uit om de uitdaging aan te gaan door met ‘Kiek op Buren’ mee te doen.

Wat moet u doen?

Foto's inclusief het verhaal bij de foto naar ons toe te sturen. De foto’s kunnen vanaf 31 maart (het paasweekend) tot en met 21 mei (het pinksterweekend) ingestuurd worden. De foto's moeten ook in deze periode gemaakt zijn.

Jury

Ingezonden foto's worden beoordeeld door een vijfkoppige jury bestaande uit:

  • Raphael Drent, freelancefotograaf, gevestigd in Tiel, bekend van oa De Gelderlander en StadBuren.nl
  • Chris van Koeverden, fotograaf, woont in Buren
  • Marceline Loudon, woont in Buren. Runt met haar echtgenoot de BB van Buren in Buren; is werkzaam bij het Prins Bernhard Cultuurfonds
  • Anneke Derksen, ondernemer en eigenaar van Grand Café De Hofhouding in Buren
  • Evert Obdeijn, ondernemer en voorzitter van de Stichting Evenementen Burenstad

Prijzen

De jury maakt een keuze uit de beste vijf foto’s per categorie en kiest per categorie ook een nummer één en deze belonen wij met een waardebon van € 25,-.

Van 1 juni tot 26 juni worden deze twintig foto's op de website van Kiek op Buren (www.kiekopburen.nl) en BurenStad.nl (www.burenstad.nl) geplaatst. Het publiek kan hier over alle categorieën heen een keuze maken voor de beste ingezonden foto. De door het publiek als beste beoordeelde foto belonen wij met een waardebon van € 250,-.

Expositie ‘Kiek op Buren’

In het weekend van 30 juni worden de beste vijf foto’s in elke categorie geëxposeerd in de Galerie van Anjo de Jong op de Achterbonenburg 6 in Buren. We zoeken nog naar verdere mogelijkheden om 'Kiek op Buren 2018' aan het publiek te presenteren.

Fotowedstrijd Kiek op Buren
Insturen 31 maart t/m 21 mei 2018
Stemmen 1 juni t/m 26 juni 2018
Uitslag 30 juni 2018
Kosten € 10,- per deelnemer
E-mail info@burenstad.nl

Deelname voorwaarden

De foto’s (zwart/wit of in kleur) ontvangen wij graag afdrukbaar op een formaat van 50 x 50, 40 x 60 of 60 x 40 centimeter (minimaal 2000 pixels in JPG formaat). Iedere fotograaf mag met het deelname formulier op deze website twee foto’s in sturen met daarbij de contactgegevens van de fotograaf (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres). Uw deelname is pas definitief als wij per deelnemer € 10,- inschrijfgeld hebben ontvangen op rekeningnummer NL48RABO0149315074.

Met het insturen van de foto’s geeft de fotograaf het recht aan Stichting Evenementen BurenStad om de foto’s te gebruiken voor publicitaire doeleinden; uiteraard steeds onder vermelding van de naam van de fotograaf. De jury houdt zich het recht voor om ingezonden foto's van deelname uit te sluiten. Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar info@burenstad.nl onder vermelding van Kiek op Buren 2018.

Deelname formulier Kiek op Buren

LET OP: Het uploaden van grote foto's kan één of twee minuten duren ivm virusscans en beveiliging.

Fotograaf*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Categorie* Historisch Buren
De bewoners en bezoekers van Buren
De natuur in en om Buren
Impressie van evenementen in Buren
Foto upload (Max. 10 Mb JPG)*
Akkoord* Ja, ik verleen Stichting Evenementen BurenStad het recht op de aangeleverde foto's te gebruiken voor publicitaire doeleinden.
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy