Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kunstmarkt Buren

Zondag 19 mei 2019 - 12.00 t/m 17.00 uur

Op zondag 19 mei 2019 wordt in Buren, voor de 20e keer, de niet meer weg te denken Internationale Kunstmarkt gehouden. Ruim100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zullen de tuinen van het Marechausseemuseum inrichten tot de grootste openlucht expositie van het Rivierengebied. Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten van disciplines zoals; portrettekenen, schilderen in verschillende soorten van stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden in hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie.

Genieten in Buren

In de kunststad Buren zijn op zondag de kaarsenmakerij en veel kleine winkeltjes en galeries geopend.  Op zich is Buren, gezien zijn historie, fraaie gebouwen en mooie straatjes altijd een bezoekje waard. De horeca met gezellige terrassen zal de bezoekers gastvrij ontvangen.

Bezoekersinformatie

De kunstmarkt begint om 12.00 uur en om 17.00 uur gaan de kunstenaars weer naar huis. Was u al lang van plan een mooi kunstwerk aan te schaffen, dan gewoon even komen genieten. Bezoekers die tevens een bezoek willen brengen aan het Marechausseemuseum, het voormalige Koninklijk Weeshuis van binnen willen bekijken, zijn van harte welkom.

De toegang tot het Marechausseemuseum is deze dag gratis.

Gratis toegang en parkeren

De kunstmarkt is gratis toegankelijk. Zelfs het parkeren in Buren is gratis, wel is het verzoek de auto buiten de stad te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerterreinen. Let wel op fout parkeren, kan ook in Buren extra geld kosten.

Organisatie

De organisatie van de kunstmarkten is vanaf heden in handen van medewerkers van Marechausseemuseum Buren. Voor informatie of contact: reserveringen@marechausseemuseum.nl

 

Evenement Kunstmarkt Buren
Voorjaar Zondag 19 mei 2019
Najaar Zondag 8 september 2019
Tijdstip 12.00 - 17.00 uur
Locatie De tuinen van het Marechausseemuseum
E-mailadres reserveringen@marechausseemuseum.nl

 

Impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy