Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kunstmarkt Buren

GEANNULEERD - Zondag 13 september 2020 | 11.00 - 17.00 uur

MEDEDELING: Helaas hebben we naar aanleiding van de meest recente Corona-maatregelen (dd 7 augustus 2020) moeten besluiten om de Kunstmarkt op zondag 13 september a.s. te annuleren. In overleg met de organisatie plannen wij een nieuwe kunstmarkt in 2021.

Op zondag 13 september 2020 wordt in Buren, voor de 23e keer, de niet meer weg te denken Kunstmarkt gehouden. Ruim 90 kunstenaars zullen de tuinen van het Marechausseemuseum inrichten tot de grootste openlucht expositie van het Rivierengebied. Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten van disciplines zoals; portrettekenen, schilderen in verschillende soorten van stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden in hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie.

Wilt u zich aanmelden als deelnemer, dan kunt u zich op de site  www.dehemarkten.nl inschrijven.

Genieten in Buren

In de kunststad Buren zijn op zondag de kaarsenmakerij en veel kleine winkeltjes en galeries geopend.  Op zich is Buren, gezien zijn historie, fraaie gebouwen en mooie straatjes altijd een bezoekje waard. De horeca met gezellige terrassen zal de bezoekers gastvrij ontvangen.

Bezoekersinformatie

De kunstmarkt begint om 11.00 uur en om 17.00 uur gaan de kunstenaars weer naar huis. Was u al lang van plan een mooi kunstwerk aan te schaffen, dan gewoon even komen genieten. Bezoekers die tevens een bezoek willen brengen aan het Marechausseemuseum, het voormalige Koninklijk Weeshuis van binnen willen bekijken, zijn van harte welkom.

De toegang tot het Marechausseemuseum is deze dag gratis.

Gratis toegang en parkeren

De kunstmarkt is gratis toegankelijk. Zelfs het parkeren in Buren is gratis, wel is het verzoek de auto buiten de stad te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerterreinen. Let wel op fout parkeren, kan ook in Buren extra geld kosten.

De kunstmarkt wordt gehouden onder voorbehoud van RIVM / Rijksoverheid maatregelen omtrent de Corona-crisis.

 

Evenement Kunstmarkt Buren
Datum Zondag 13 september 2020 - GEANNULEERD
Tijdstip 11.00 - 17.00 uur
Locatie De tuinen van het marechausseemuseum
Adres Weeshuisstraat 9, 4116 BN - Buren (Gld)

Aanmelden standhouders

 

Impressie

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy