Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kunstmarkt Buren

Zondag 10 september 2017 - 12.00 t/m 17.00 uur

Op zondag 10 september wordt in Buren, voor de 18e keer, de niet meer weg te denken Internationale Kunstmarkt gehouden. Ruim100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zullen de tuinen van het Marechaussee Museum inrichten tot de grootste openlucht expositie van het Rivierengebied. Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten van disciplines zoals; portrettekenen, schilderen in verschillende soorten van stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden in hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie.

Kunst en Jazz

De kunstmarkt in Buren heeft er alles aan gedaan om een zo breed mogelijke variatie aan kunstenaar bijeen te brengen. Daarnaast zal Buren die dag ‘Jazz-stad’ zijn. Op diverse podia en door het stadje, kan men genieten van de jazz orkesten.

Genieten in Buren

In de kunststad Buren zijn op zondag de kaarsenmakerij en veel kleine winkeltjes en galeries geopend.  Op zich is Buren, gezien zijn historie, fraaie gebouwen en mooie straatjes altijd een bezoekje waard. De horeca met gezellige terrassen zal de bezoekers gastvrij ontvangen.

Bezoekersinformatie

De kunstmarkt begint om 12.00 uur en om 17.00 uur gaan de kunstenaars weer naar huis. Was u al lang van plan een mooi kunstwerk aan te schaffen, dan gewoon even komen genieten.  Bezoekers die tevens een bezoek willen brengen aan het Museum der Koninklijke Marechaussee, het voormalige Koninklijk Weeshuis van binnen willen bekijken, dat kan.  Zij krijgen 25% korting op de entreeprijs van het museum.

Gratis toegang en parkeren

De kunstmarkt is gratis toegang. Zelfs het parkeren in Buren is gratis, wel is het verzoek de auto buiten de stad te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerterreinen. Let wel op fout parkeren, kan ook in Buren extra geld kosten.
Voor alle informatie: www.kunstmarktburen.nl 

 

Evenement Kunstmarkt Buren
Data Zondag 10 september 2017
Tijdstip 12.00 - 17.00 uur
Locatie De tuinen van het Museum der Koninklijke Marechaussee
Telefoon 06 - 506 514 92
E-mailadres info@kunstmarktburen.nl
Website www.kunstmarktburen.nl

 

Impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad