Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kunstroute Buren - Buren B!zonder

15e editie - 2 & 3 juni 2018

15 jaar Kunstroute Buren B!zonder 

In het weekend van 2 en 3 juni kunnen kunstliefhebbers genieten van het 15e jaar van de Open Atelierroute van Buren B!zonder. Dit jubileum wordt feestelijk gevierd en diverse kunstenaars hebben voor de gelegenheid een speciaal kunstwerk gemaakt.

30 kunstenaars in 16 ateliers

30 kunstenaars exposeren in 16 Betuwse ateliers. 3 daarvan doen zelfs al 15 jaar mee: Jeanette van Zanten, Tonny Strik en Atelier van Tuil. De kunstenaars en hun gasten zijn te vinden in Erichem, Maurik, Kerk-Avezaath, Lienden, Ommeren, Buren, Zoelen en Zoelmond. Op de overzichtstentoonstelling bij het Gallery Huis in Zoelen hangt van elke kunstenaar een werk, zo kan de kunstliefhebber een eigen route samenstellen. Tevens zijn bij de overzichtstentoonstelling en in de ateliers de flyers van de route verkrijgbaar. 

Gratis toegang

De kunstenaars laten hun werk zien en vertellen er graag over. Met een grote variëteit aan deelnemers staat Buren B!zonder garant voor een rijk aanbod waar voor elke kunstliefhebber wat te vinden is. Van realistische tot abstracte moderne kunst. Van schilderijen tot sierraden. In sommige ateliers zijn ook demonstraties, live muziek en art performance. De ateliers zijn te herkennen aan de kleurrijke banieren. De toegang is van 11-17 uur en is geheel gratis.

Meer informatie over de atelierroute is te vinden op: www.kunstrouteburen.nl

 

Evenement Kunstroute - Buren B!zonder
Datum 2 & 3 juni 2018
Tijdstip 11:00 - 17:00
Kosten Gratis
E-mail pr@kunstrouteburen.nl
Website www.kunstrouteburen.nl
Volg ons ook op  Twitter

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

Impressie

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy