Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kunstroute Buren - Buren B!zonder

15e editie - 2 & 3 juni 2018

In het weekend van 2 en 3 juni nodigen wij kunstliefhebbers van harte uit om te genieten van de veertiende open atelierroute van Buren B!zonder.

De Kunstroute belooft weer een kunstzinnig en b!zonder evenement te worden. Van 11-17 uur kunt u de ateliers gratis bezoeken, u krijgt een gastvrij ontvangst met een lekker kopje koffie of thee. De kunstenaars laten u graag hun werk zien. En natuurlijk kunt u de kunstwerken ook direct van de kunstenaars kopen! De deelnemende ateliers zijn te herkennen aan een banier in de Buren B!zonder kleuren.

Kunst in uitvoering

De deelnemende ateliers zijn weer het middelpunt: een aantal kunstenaars organiseert een extra activiteit in zijn/haar atelier. Dat kan een demonstratie edelsmeden zijn, een proefworkshop schilderen of beeldhouwen of een interessante lezing over de helende werking van kunst. Ook kunt u op diverse locaties van live-muziek genieten. 

Overzichtstentoonstelling

Gallery Huis - Parkstraat 11a - 4011 JR Zoelen - Op de overzichtstentoonstelling is van elke kunstenaar een werk te zien. Aan de hand daarvan kunt u uw favoriete adressen bepalen en uw eigen route samenstellen. 

Meer informatie vindt u op www.kunstrouteburen.nl

 

Evenement Kunstroute - Buren B!zonder
Datum 2 & 3 juni 2018
Tijdstip 11:00 - 17:00
Kosten Gratis
E-mail secretaris@kunstrouteburen.nl
Website www.kunstrouteburen.nl
Volg ons ook op  Twitter

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

Impressie

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy