Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De laatste coronawandeling in Buren bij SRC

100 gedichten in één wandeling

Vanaf 1 september kunt u een bijzondere wandeling maken in de historische binnenstad van Buren: de coronawandeling, en daar gaat op 31 december een einde aan komen. Op de laatste dag van het jaar wordt er nog één maal een wandeling gemaakt...

Niet aanraken alsjeblieft

Naar aanleiding van de bundel ‘Niet aanraken alsjeblieft’, waarin Fred Eggink de eerste honderd coronadagen beschreef, werd op 1 september bij aanwezigheid van Diederik Gommers de coronawandeling door Buren geopend. Alle honderd gedichten zijn nog steeds te bekijken tot het einde van het jaar tijdens een wandeling door de binnenstad van Buren.

Laatste wandeling op Streekomroep SRC

Op 31 december om 17.00 uur wordt de wandeling nog één maal gelopen, maar nu via de social media kanalen van het RBT en het BurenToenTheater en alle kanalen van de Streekomroep SRC. In deze televisie uitzending zie je unieke beelden met warme menselijke ervaringen, mensen die hun eigen herinnering hebben aan de wandeling en de coronagedichten.

Streekomroep SRC vindt u op kanaal 36 van Ziggo, 1382 van KPN en 757 van T-Mobile. Daarnaast kunt u de uitzending ook live volgen op het internet via SRC TV.

Uitzending gemist?

Voor het terugkijken van 'de laatste coronawandeling in Buren' klik hier...

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy