Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Coronawandeling door Buren

Stap terug in de eerste 100 coronadagen

In de historische binnenstad van Buren kunt u vanaf 1 september een bijzondere wandeling maken.
Naar aanleiding van de bundel ‘Niet aanraken alsjeblieft’, waarin Fred Eggink de eerste honderd coronadagen beschrijft, zijn alle honderd gedichten in de fraaie binnenstad te zien. Jonge geschiedenis ingepast in de toch al rijke geschiedenis van de stad.

Honderd gedichten in één wandeling

Een wandeling door de oude straten van Buren, van de pauze stand in de bloesemtijd tot de coronacoup, van het lege schoolplein tot de dame die boos wordt omdat ze geen zegels in de supermarkt kan krijgen. Rechtsaf naar de opening van de terrassen, richting de pers conferentie. Voor alle duidelijkheid: het is een tocht met vooral hoop en humor in een bizarre werkelijkheid.
Zowel de bundel als de wandeling is een initiatief van Stichting BurenToenTheater, die om de drie jaar een grote historische theater voorstelling in de stad organiseert.

Struinen door Buren

Maak van 1 september tot en met 31 december dé coronawandeling en lees alle gedichten uit 'Niet aanraken alsjeblieft' van Fred Eggink. Struin door de straten van historisch Buren.

Niet aanraken alsjeblieft

De bundel ‘Niet aanraken alsjeblieft’ is geschreven door Fred Eggink en voorzien van prachtige illustraties door Arie van Vliet. Het boek is voor € 15,- te koop bij Restaurant de Prins (startpunt van de wandeling) en het Marechausseemuseum. Of te bestellen via www.coronawandeling.nl (€ 2,50 verzendkosten).

Van elke verkochte bundel gaat € 5,- naar een project ten behoeve van de intensive care afdeling van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy