Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Buren in Beeld - Maandfoto

Wilco Versloot - Februari 2020

De Buren in Beeld maandfoto voor februari is gemaakt door Wilco Versloot

Hét herkenningspunt

De kerktoren van de St. Lambertuskerk, één van de punten om Buren in de verste verte te kunnen herkennen. Deze foto van de toren doet mij denken aan mijn overgrootvader ‘opa van de Westeringh’. Iedere dag mag ik op de toren kijken hoe laat het is, ook in de donkere dagen van februari. Mede dankzij zijn inbreng tijdens de raadsvergadering van 15 december 1954, branden de cijfers en wijzers iedere avond. Op de foto breekt de lucht rond de toren open en de eerste stralen van de voorjaarszon reiken tot aan je voeten. In een mooie februari beginnen de eerste vogels al met nesteldrang en dient het voorjaar zich aan. Rond de toren cirkelen de kauwtjes, welke ondertussen voor mij ook kenmerkend zijn voor de binnenstad van Buren.

Wilco Versloot woont sinds vijf jaar in de geboortestad van zijn moeder. De geschiedenis van oude gebouwen en de voor het gevoel onaangetaste omgeving spreken bij Wilco tot de verbeelding van wat er ooit was. Hij voelt zich dan ook oprecht trots om in één van de schitterende panden van de binnenstad van Buren te mogen wonen. Wilco zet zich voor de stad in als ondernemer bij de oudhollandse winkel ‘De Rode Held’ en lunchroom & ijssalon ‘De Baron van Buren’. Hier proberen ze niet alleen de toerist, maar vooral ook de inwoners van Buren centraal te stellen.

Bestelformulier - Buren in Beeld

Deze Buren in Beeld - Maandfoto is te koop voor € 62,50 (30x40cm / incl. baklijst). De complete serie van alle 15 Buren in Beeld foto's is eind 2020 te koop voor € 625,00. De inkomsten gaan naar een maatschappelijk project voor alle inwoners van Buren. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@buren625.nl

Aanhef Mevr. Dhr.
Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Bestelling* Ja, ik wil deze foto à € 62,50 aanschaffen en ga akkoord met de kosten
Interresse Ja, ik heb VRIJBLIJVEND interesse in de complete serie van 15 foto's à € 625,- en ontvang hierover later bericht.
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy