Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Buren in Beeld - Maandfoto

Steven Hulst - Januari 2020

De Buren in Beeld maandfoto voor januari is gemaakt door Steven Hulst

Kastanjeboom – De Knip

“Deze prachtige kastanjeboom staat vlakbij mijn huis, op de plek waar vroeger het eeuwenoude café De Knip zat. De foto is genomen als eerbetoon aan deze prachtige boom, een kenmerkend sieraad voor de huizen aan Het Stek. Daarnaast symboliseert deze foto het januari verlangen, naar de terugkeer van de zon in de lente, wanneer alles weer uitloopt.”

Steven Hulst woont bijna 10 jaar in Buren en is nog steeds verliefd op de schoonheid van deze stad. Als kind verwonderde hij zich al over de pracht van deze historische stad omringd door majestueuze bomen en verlicht met klassieke lantaarns. Steven zet zich als vrijwilliger in voor de ontwikkeling en het behoud van Buren door zijn rollen in: Expositieruimte Synagoge Buren, Stichting Evenementen BurenStad en Energiecoöperatie eCoBuren.

Bestelformulier - Buren in Beeld

Deze Buren in Beeld - Maandfoto is te koop voor € 62,50 (30x40cm / incl. baklijst). De complete serie van alle 15 Buren in Beeld foto's is eind 2020 te koop voor € 625,00. De inkomsten gaan naar een maatschappelijk project voor alle inwoners van Buren. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@buren625.nl

Aanhef Mevr. Dhr.
Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Bestelling* Ja, ik wil deze foto à € 62,50 aanschaffen en ga akkoord met de kosten
Interresse Ja, ik heb VRIJBLIJVEND interesse in de complete serie van 15 foto's à € 625,- en ontvang hierover later bericht.
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy