Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Buren in Beeld - Maandfoto

Carin van Sterkenburg - Juni 2020

De Buren in Beeld maandfoto voor juni is gemaakt door Carin van Sterkenburg

“De Kersenboomgaard”

Juni is de kersenmaand in Buren. Overal staat stalletjes langs de weg waar je heerlijke kersen kunt kopen. Maar je kunt ook zelf kersen plukken met “een hoenderik” zoals in de hoogstam boomgaard van de familie Stap aan de Erichemsewal. Hier groeien 17 verschillende soorten kersenrassen.

Op de achtergrond zie je de schoorsteen van “De oude Melkfabriek”. De oude Melkfabriek is een begrip in Buren. Het is nu een bedrijfsverzamelgebouw waar diverse ondernemingen gehuisvest zijn.

Mijn naam is Carin van Sterkenburg. Ik ben opgegroeid in Beusichem en woon sinds 19 jaar in Buren. Ik heb een accountantskantoor aan de Erichemseweg in Buren.

Ongeveer 5 jaar geleden vroeg de familie in Canada of ik wat foto’s van de omgeving Buren wilde maken, want ze waren zo benieuwd naar de omgeving waar wij woonde. Ik wandelde al veel en ben vanaf toen de camera mee gaan nemen. Zo werd fotograferen echt een hobby van mij. Het is lekker om je hoofd zo even leeg te maken en te genieten van de natuur en mooie dingen om je heen. En door mijn foto’s kunnen anderen nu ook mee genieten van de mooie natuur in en om Buren.

Bestelformulier - Buren in Beeld

Deze Buren in Beeld - Maandfoto is te koop voor € 62,50 (30x40cm / incl. baklijst). De complete serie van alle 15 Buren in Beeld foto's is eind 2020 te koop voor € 625,00. De inkomsten gaan naar een maatschappelijk project voor alle inwoners van Buren. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@buren625.nl

Aanhef Mevr. Dhr.
Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Bestelling* Ja, ik wil deze foto à € 62,50 aanschaffen en ga akkoord met de kosten
Interresse Ja, ik heb VRIJBLIJVEND interesse in de complete serie van 15 foto's à € 625,- en ontvang hierover later bericht.
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy