Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Buren in Beeld - Maandfoto

Jeroen Moen - Mei 2020

De Buren in Beeld maandfoto voor mei is gemaakt door Jeroen Moen.

Oermoeder

Als ik in Buren door de straten wandel, zie ik vaak in gedachte Jaap Douma lopen met zijn hondje. Een lieve man die er nu al een paar jaar niet meer is. Maar hij heeft wel iets moois achter gelaten.

De prachtige tuin Radiant, die zich bevindt aan de rand van het Plantsoen. Het was zijn levenswerk. Elke dag was hij daar te vinden. In regen en zonneschijn, in weer en wind. Tussen de fruitbomen en heesters staan daar vele bijzondere planten met prachtige bloemen. Ze staat niet op kleur of keurig op een rij, maar gewoon door elkaar. De kleine paadjes ertussendoor, laten je alles zien.
De schoonheid van de natuur, moederaarde.

Middenin het paradijs ligt de Oermoeder. Ook met de hand gemaakt door Jaap. Alles draait als het ware eromheen. Er is daar zelf een klein watertje waar kikkers zitten. Je hoort ze al in de verte. Net als de vogels in de lucht. Ook dit is Buren.
Natuur en De Oermoeder voor iedereen. Bedankt Jaap.

Jeroen Moen, eigenaar van Galerie Moen in het centrum van Buren

Bestelformulier - Buren in Beeld

Deze Buren in Beeld - Maandfoto is te koop voor € 62,50 (30x40cm / incl. baklijst). De complete serie van alle 15 Buren in Beeld foto's is eind 2020 te koop voor € 625,00. De inkomsten gaan naar een maatschappelijk project voor alle inwoners van Buren. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@buren625.nl

Aanhef Mevr. Dhr.
Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Bestelling* Ja, ik wil deze foto à € 62,50 aanschaffen en ga akkoord met de kosten
Interresse Ja, ik heb VRIJBLIJVEND interesse in de complete serie van 15 foto's à € 625,- en ontvang hierover later bericht.
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy