Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Muziek in Buren

Klassieke concerten bij kaarslicht

MEDEDELING: In verband met de Corona-maatregelen gaat het concert van 18 april a.s. niet door. Als kleine geste om het leed te verzachten sturen zij u een video van een deel van hun laatste concert vóór de Grote Stilte. Dat was op zaterdag 22 februari in de Paaskerk in Baarn met het programma Beethovens Valentijn. . Bezoek het concert online

In Buren klinken vier keer per jaar de mooiste concerten, bij kaarslicht in de St Lambertuskerk. Fantastische musici vanuit het hele land komen met plezier naar Buren om in het hart van het sfeervolle stadje op te treden. Het aanbod is zeer gevarieerd. In 2007 ontving Muziek in Buren de Cultuurprijs van de Culturele Raad Buren!

Seizoen 2019 - 2020

Een nieuw seizoen Muziek in Buren staat voor de deur! Ook voor het komende jaar hebben wij weer een prachtige serie samengesteld. 

Concertagenda

 • Zaterdag 19 oktober 2019, 20.15 uur
  Brisk - Canção
 • Zondag 15 december 2019, 15.00 uur
  The Gents - Kerstconcert 
 • Zaterdag 1 februari 2020, 20.15 uur
  Sweelinck Barokorkest - Virtuoze muziek uit de 17e eeuw
 • Zaterdag 18 april 2020, 20.15 uur - GEANNULEERD
  Van Swieten Society - Muziek voor de Koning

Kaarten en reserveren

Kaarten (volwassenen €20,-/jongeren t/m 18 jaar gratis) zijn te reserveren via info@muziekinburen.nl of verkrijgbaar bij De Kaarsenmakerij, Achter Bonenburg 1 in Buren. De aanvang is 20.15 uur in de St Lambertuskerk in Buren. De kerk is een halfuur voor aanvang geopend.

Seizoenskaart

Met de seizoenskaart ontvang je € 15,- voordeel. Bestel deze bijtijds via onderstaande link.

Seizoenskaart Muziek in Buren

Kijk op de site www.muziekinburen.nl voor meer informatie over kaartverkoop en de concerten. 

Wie traden eerder op in Buren

Maarten Koningsberger, Esther Steenbergen, Edith Franssen, Amsterdam Sinfonietta, Remy van Kesteren, Lucy van Dael, Duo Verso, Bram Kreeftmeijer, The Stolz Quartet, Utrechts Fluit Kwartet, Eleonore Pameijer, Sweelinck Barokorkest, Lucy van Dael, Stylus Fantasticus, Vocaal Ensemble Quink, Van Swieten Society, Bart van Oort, Musica Rossi, Quartetto Rumoroso, Cuartetto Recopado, The Little Consort, Pieter Dirksen, Blaes-Tuigh, Leupold Trio, Vespucci Kwartet, Nine Sligter, Meander Kwartet, Conservatorium van Amsterdam, Jos Vermunt, Trio Maior, Ensemble Fortuna, Trio Claudel, St Petersburg Hoorntrio, Trio Vidalita, Duo Driebergen, Alfredo Bernardini, Jacques Thibaud Trio, Martin Kaaij, Candida Thompson, Dimitri Ferstmann, Jacobien Rozemond, Frank van den Brink, Job ter Haar en vele anderen.

 

Muziek in Buren
E-mail info@muziekinburen.nl
Website www.muziekinburen.nl
Volg ons op socialmedia:    

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy