Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Muziek in Buren

Klassieke concerten bij kaarslicht

In Buren klinken vier keer per jaar de mooiste concerten, bij kaarslicht in de St Lambertuskerk. Fantastische musici vanuit het hele land komen met plezier naar Buren om in het hart van het sfeervolle stadje op te treden. Het aanbod is zeer gevarieerd. In 2007 ontving Muziek in Buren de Cultuurprijs van de Culturele Raad Buren!

Seizoen 2018 - 2019

Een nieuw seizoen Muziek in Buren staat voor de deur! Ook voor het komende jaar hebben wij weer een prachtige serie samengesteld. We beginnen met een recital door meervoudig prijswinnaar, tenor Peter Gijsbertsen met meestergitarist Stefan Gerritsen. Wij verheugen ons op het kerstprogramma met het koor van nationaal vrouwelijk toptalent. We begroeten de Van Swieten Society onder leiding van Bart van Oort. Zijn nieuwe cd met werk van Dussek is in Luister is beoordeeld met een 9 en in de Volkskrant met vier sterren! Het seizoen eindigt met het talent van de toekomst: de blazers van het Sweelinck Blazersensemble van het Conservatorium van Amsterdam.

Concertagenda

 • Vrijdag 19 oktober 2018, 20.15 uur
  Avond van het lied - Peter Gijsbertsen, tenor en Stefan Gerritsen, gitaar
 • Zaterdag 22 december 2018, 20.15 uur
  A Ceremony of Carols - Nationaal Vrouwen Jeugdkoor
 • Zaterdag 2 februari 2019, 20.15 uur
  Salon op de Olympus - van Swieten Society o.l.v. Bart van Oort
 • Zaterdag 6 april 2019, 20.15 uur
  Gran Partita - Sweelinck Blazersensemble o.l.v. Teunis de Zwart

Kaarten en reserveren

Kaarten (volwassenen €20,-/jongeren t/m 18 jaar gratis) zijn te reserveren via info@muziekinburen.nl of verkrijgbaar bij De Kaarsenmakerij, Achter Bonenburg 1 in Buren. De aanvang is 20.15 uur in de St Lambertuskerk in Buren. De kerk is open vanaf 19.45 uur.

Kijk op de site www.muziekinburen.nl voor meer informatie over kaartverkoop en de concerten.

Wie traden eerder op in Buren

Maarten Koningsberger, Esther Steenbergen, Edith Franssen, Amsterdam Sinfonietta, Remy van Kesteren, Lucy van Dael, Duo Verso, Bram Kreeftmeijer, The Stolz Quartet, Utrechts Fluit Kwartet, Eleonore Pameijer, Sweelinck Barokorkest, Lucy van Dael, Stylus Fantasticus, Vocaal Ensemble Quink, Van Swieten Society, Bart van Oort, Musica Rossi, Quartetto Rumoroso, Cuartetto Recopado, The Little Consort, Pieter Dirksen, Blaes-Tuigh, Leupold Trio, Vespucci Kwartet, Nine Sligter, Meander Kwartet, Conservatorium van Amsterdam, Jos Vermunt, Trio Maior, Ensemble Fortuna, Trio Claudel, St Petersburg Hoorntrio, Trio Vidalita, Duo Driebergen, Alfredo Bernardini, Jacques Thibaud Trio, Martin Kaaij, Candida Thompson, Dimitri Ferstmann, Jacobien Rozemond, Frank van den Brink, Job ter Haar en vele anderen.

 

Muziek in Buren
E-mail info@muziekinburen.nl
Website www.muziekinburen.nl
Volg ons op socialmedia:    

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy