Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De pannekoekenbakker altijd een feest!

Ruime keuze aan pannenkoeken in vestingstadje Buren

De historische rijkdom van het meer dan zeshonderd jaar oude vestingstadje Buren in Gelderland, ook wel "de parel van de Betuwe" genoemd, past perfect bij de rijke, ambachtelijke traditie van de pannenkoek.

Tussen de stadswallen, grachten en prachtig gerestaureerde panden van Buren stapt u terug in de tijd. En stapt u binnen in de verrassende wereld van pannenkoeken.

Want bij de Pannekoekenbakker in Buren kunt u kiezen uit maar liefst 230 verschillende pannenkoeken, soepen, salades, ijs, poffertjes en heerlijke wafels.

Ongedwongen genieten

In ons nostalgische restaurant kunt u ongedwongen genieten van een hartige kaaspannenkoek tot een bourgondische boeren-pannenkoek, van een stevige spekpannenkoek tot een goedgevulde pizzapannenkoek.

U vindt bij ons altijd een pannenkoek naar uw smaak. En aangevuld met onze ruime keuze in voorgerechten en onze uitgebreide ijskaart, tracteert u uzelf en uw gasten op een overheerlijke maaltijd. Sfeer, gezelligheid en service staan voorop.

Kinderen

Voor de kinderen is het altijd feest bij de Pannekoekenbakker. Bij de heerlijke kinderpannenkoeken of kinderijsjes zitten natuurlijk de "smul" muntjes. Als de kinderen gegeten hebben en de ouders willen nog even natafelen kunnen de kinderen nog gaan spelen in de binnenspeeltuin of de buiten zandbak. Voordat de kinderen naar huis gaan bezoeken ze nog de speelgoedwinkel waar ze met hun "SMUL" muntjes nog een leuk cadeautje kunnen kopen.

Voor ieder wat wils

De Pannekoekenbakker Buren heeft verschillende restaurant ruimtes met allemaal een eigen karakter en sfeer. Ouders met kinderen willen graag in de buurt van de binnenspeeltuin zitten. Senioren of volwassenen zonder kinderen kiezen vaak voor de voorzaal bij de sfeervolle open haard. Onze achterzaal of de Deel is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief de toiletvoorziening).

Schaduwrijk, zonnig en verwarmd Terras

Het heerlijke terras ligt altijd deels in de schaduw en deels in de zon. U kunt kiezen wat u fijn vindt. Het terras heeft meer dan 220 zitplaatsen en wordt vaak door grote parasols overdekt. Als het wat slechter weer is kunt u toch van "het buiten zijn" genieten op het verwarmde terras.

 

De Pannekoekenbakker
Adres Buitenhuizenpoort 25
4116 CA Buren
Telefoon 0344 - 572783
E-mail buren@pannekoekenbakker.nl
Website www.pannekoekenbakker.nl/Buren
Volg ons op: Facebook

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy