Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Spreekbuurt - Mystiek christendom

Het verboden geloof van heidenen, hoeren en tollenaars

Naast de officiële christelijke kerk is er altijd een mystieke/geheime stroming geweest die zich verzette tegen de dogmatische leer van de zondige en slechte mens. Door de officiële kerk werden deze afvalligen als ketters beschouwd en als zodanig met succes bestreden, oftewel vernietigd.

Tot halverwege de 20e eeuw was er bijna niets meer bekend over deze ketters en wat hun opvattingen waren. Met de vondst echter van vele oude geschriften in de woestijn van Egypte in 1945 veranderde dit volledig.

Steven Hulst zal tijdens zijn spreekbuurt (spreekbeurten van en voor de buurt) vertellen over de inhoud van deze vondst en de betekenis daarvan voor hemzelf en de hedendaagse mens.

Een spreekbuurt over een Jezus die geen Christen was, maar een opstandige Jood, en dat is handig, want zonder opstandigheid kan er geen opstanding zijn.

Deze spreekbuurt is interessant voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en meer wil weten over het christendom, of je nu gelovig, ongelovig of een twijfelaar bent - Ken uw Zelf.

"Je waarheid van vandaag is je gevangenis van morgen.
Je waarheid over morgen is je gevangenis van vandaag."

Over Steven

Steven heeft sinds 2000 een internet marketing bureau en zet zich in zijn vrije tijd in voor diverse vrijwilligersprojecten in Buren. Privé houdt hij zich al meer dan 15 jaar bezig met dromen, bewustwording en de ontwikkeling van zelfkennis. 

Dierenambulance Tiel

Steven doneert zijn opbrengst van deze lezing aan: 
Dierenambulance Tiel

Over spreekbuurt

Achter iedere mens schuilt een verhaal dat deze persoon gevormd heeft. Vaak zijn we daar echter onbekend mee en kennen we de persoon slechts oppervlakkig. Spreekbuurt wil daar verandering in brengen met korte vertellingen van maximaal 60 minuten door een buurtbewoner voor de eigen buurt en bekenden. Geen commerciële verhalen, maar verhalen over wat iemand werkelijk raakt of interesseert. Ontdek meer over spreekbuurt

Foto: Maria Magdalena - San Giovanni in Laterano - Rome

Spreekbuurt Mystiek christendom
Datum Zondag 5 november 2017
Tijdstip 14:00 - 16:00
Kosten € 10,- per deelnemer
(incl. koffie, thee en koek)
Locatie Buitenhuis Buren
Adres Buitenhuizenpoort 10 - 4116 CA - Buren
E-mail info@burenstad.nl

Meld je vooraf aan via het formulier hieronder, zodat bekend is hoeveel mensen er komen. Je betaalt contant op de dag zelf. Voor vragen kun je mailen naar info@burenstad.nl

Aanmeldformulier - Spreekbuurt

Aanhef Dhr. Mevr.
Naam*
E-mailadres*
Aantal* deelnemer(s)
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de kosten van €10,- per deelnemer en betaal deze bij aanwezigheid op locatie.
Opmerkingen
Verstuur formulier

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy