Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Spreekbuurt

Spreekbeurten van en voor de buurt

Achter iedere mens schuilt een verhaal dat deze persoon gevormd heeft. Vaak zijn we daar echter onbekend mee en kennen we de persoon slechts oppervlakkig. Spreekbuurt wil daar verandering in brengen met korte vertellingen van maximaal 60 minuten door een buurtbewoner voor de eigen buurt en bekenden. Geen commerciële verhalen, maar verhalen over wat iemand werkelijk raakt of interesseert. Net zoals je vroeger voor je klasgenoten een spreekbeurt hield over je hobby of interesse.

Spreekbuurten in Buitenhuis Buren

Er is voor de periode september 2017 t/m juni 2018 een eerste serie van vier spreekbuurten gepland in Buitenhuis Buren in de Buitenhuizenpoort. De spreekbuurten zijn elke 1e zondag van de maand. Als bezoeker van een spreekbuurt betaal je een kleine vergoeding van € 10,- waarvan de helft voor de locatie, kofie/thee en koek is en de andere helft voor de spreker.

Spreekbuurt kalender

Zondag 3 juni 2018 - Steven Hulst
Op zondag 3 juni a.s. verzorgt Steven Hulst een spreekbuurt over klimaatverandering. Hij vertelt wat de wetenschap zeker weet, maar ook waar de onzekerheden zitten. In begrijpelijke taal en met aansprekende voorbeelden neemt hij je mee in de wereld van klimaatverandering en de gevolgen die deze (kunnen) hebben voor jou en je eventuele kinderen en kleinkinderen. Ontdek meer

Zelf een spreekbuurt houden

Heb je zelf een bijzonder verhaal wat je wil delen met jouw buurt? Verhalen over een gebeurtenis in je leven, een hobby waar je alles van weet, of een interesse waar je al jaren in verdiept hebt? Stuur dan een e-mail met je idee naar info@burenstad.nl. (let op - niet elke inzending kan ingepland worden, het aantal spreekbuurten is namelijk beperkt).

Evenement Spreekbuurt
Data Zondag 3 juni 2018
Tijdstip 14:30 - 15:30 (inloop vanaf 14.15)
Locatie Buitenhuis Buren
Adres Buitenhuizenpoort 10 - 4116 CA - Buren
E-mail info@burenstad.nl

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy