Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Winnaar Kunstjacht Buren B!zonder 2020

Irene an Haack maakt de winnende kunstjacht foto

Van 1 juli tot en met 2 augustus daagde de organisatie van de Kunstroute Buren B!zonder iedereen uit om foto’s te maken van de tentoongestelde Buren B!zonder kunstwerken in de Gemeente Buren. We hebben in totaal 35 foto’s van enthousiaste (amateur) fotografen ontvangen. De jury, bestaande uit de fotografen Nathalie Brugman en Huub Claessens, koos unaniem voor deze bijgaande foto.

Oordeel van de jury

De jury: “Deze foto sprong er letterlijk uit voor ons omdat hier een mooi samenspel te zien is tussen het kunstwerk van Hester van Dapperen en de straatreflectie in het raam van de kunstetalage in Maurik.  Het is daardoor een ‘bizondere jacht’ geworden waar ieder iets eigens in kan ontdekken.”

De winnares, Irene an Haack, is blij verrast en mag een kunstwerk uitkiezen ter waarde van 500 euro. Irene heeft gekozen voor een kunstwerk van Hester van Dapperen.

#kunstjachtburenbizonder was een alternatief voor de jaarlijkse kunstroute, deze kon niet doorgaan vanwege de toen geldende Covid-19 regels. De volgende Buren B!zonder kunstroute wordt gehouden op 5 en 6 juni in Buren.

Kijk voor meer informatie over deze Kunstjacht op www.kunstrouteburen.nl

 

Fotograaf Irene an Haack  |  Kunstwerk Hester van Dapperen  |  Locatie: Kunst Etalage Maurik

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy