Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Anjo de Jong - Beelden in Brons

Atelier, galerie en expositieruimte in het oude streekarchief

Anjo is in 1962 geboren te Buren (gld). Zij is opgegroeid tussen de dieren waardoor zij als geen ander de vormen, bewegingen en anatomie van deze dieren kent. Al vanaf haar jeugd is zij creatief bezig.

Levensechte bronzen beelden

Anjo heeft dan ook in 1999 haar administratieve loopbaan vaarwel gezegd. Sindsdien heeft ze zich gevestigd als beeldend kunstenaar en toegelegd op het maken van bronzen dieren die zeer realistische en levensecht zijn.

Ook maakt ze met materialen uit de gieterij prachtige boomsculpturen. Door de grillige vormen van het gegoten brons, vormt dat prachtige contouren, zoals een echte boom dat kan hebben. Al deze boomsculpturen zijn met de hand samen gebracht tot een prachtig geheel.

Expositieruimte in het oude streekarchief

Sinds 2014 woont Anjo de Jong in het oude streekarchief, een monumentaalpand in de binnenstad van Buren (gld). Een plek waar zij een atelier en galerie ruimte heeft waar zij haar werken presenteert. Ook anderen kunnen deze ruimte huren om hun werk te exposeren. 

Expositiekalender 2018

Hieronder ziet u de reeds geplande expositiedagen van collega kunstenaars. Wilt u zelf een keer het oude streekarchief huren voor uw expositie? Dat kan al vanaf € 125,- (excl. btw) per week voor één exposant, en voor twee of meer exposanten betaalt u € 150,- (excl. btw) per week. Neem contact op met Anjo via het formulier op deze pagina.

Periode Kunstenaar Soort werk
14-12 t/m 16-12-2018
(tijdens Buren bij Kaarslicht op 15-12 geopend tot 21.00 uur)
Anita Kremers &
Agatha van Amée
Objecten & Tekeningen

De exposities kunt u gratis bezoeken op de Achterbonenburg 6 in Buren. Buiten de exposities om is het atelier regelmatig geopend op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur, en na telefonische afspraak (0620832615). In de maand januari is het atelier gesloten.

 

Anjo de Jong - Beelden in Brons
Adres Achterbonenburg 6
4116 BD  Buren (GLD)
Mobiel 06 - 20 832 615
Website www.anjodejong.nl
Volg ons op:   

 

Impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy