Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Brasserie Goede Buren

Voor lunch, diner, drinks & bites

Brasserie Goede Buren is 7 dagen per week geopend van 12 – 23 voor lunch, diner, Drinks & Bites. Hans van Oosterbosch en Karin Metz koken zoals vanouds en maken (bijna) alle gerechten op ambachtelijke wijze zelf klaar. En maken zij het niet zelf, dan wordt het wel voor hen bereid. De keuken is Frans met een sterke Belgische invloed. Op de kaart staan dan ook vele bistro klassiekers, zoals kikkerbillen in knoflook roomsaus, escargots, chateaubriand stroganoff en paling in ‘t groen.

Het informele restaurant met klassieke keuken is gevestigd in één van de oudste horecapanden van Buren, midden in het monumentale stadje, vlak voor de Culemborgse poort. Het pand staat op de monumentenlijst, waarin inmiddels al meer dan 400 jaar een horecazaak in gevestigd is. Vroeger was het pand landelijk bekend onder de naam Herberg de Zwaan, waar de van Noord naar Zuid en Van Oost naar West reizende kooplieden elkaar ontmoeten in dit plaatsje midden in de Betuwe en op een knooppunt van landwegen, midden in Nederland. Brasserie Goede Buren brengt de sfeer van deze tijden van weleer weer terug in Buren met een goede klassieke keuken en een leuke informele sfeer, waarbij genieten en ontspannen vanzelfsprekend is.

Lunch

Als lunch serveren wij diverse broodjes, eiergerechten, warme gerechten en specialiteiten, zoals de toast Goede Buren. Het brood wordt geleverd door een Belgische bakker, waarvoor het meel geleverd wordt door een 40-tal Zweedse Boeren. Wij hebben heerlijk meergranen en wit molenbrood, maar ook krokante witte en bruine rustieke broodjes.  

Diner

Voor het diner kunt u kiezen uit tal van koude en warme voorgerechten, tussengerechten, vis- vlees- en vegetarische hoofdgerechten en diverse nagerechten met natuurlijk een zelfgemaakte fruitsalade van vers fruit uit de Betuwe. Wij serveren bij al ons gerechten gratis stokbrood, friet, salade en appelcompote.

Drinks & Bites

Wij zijn naast de Brasserie ook een Grand café waar u gezellig kunt genieten van lekker Warsteiner bier van de tap of één van de speciale seizoenbieren van de tap, zoals de Pater Linus of de König Lowe. Ook maken wij heerlijke bites. Maar dat is nog niet alles. Regelmatig organiseren wij ook apéro-dining avonden.

Apéro-dining

Apéro dining is in België inmiddels een bekend begrip. Gezellig een avond genieten van kleine verfijnde gerechten onder het genot van een speciaal drankje of een goed glas wijn. Sommige gerechten worden als share dining geserveerd, maar andere gerechtjes krijgt u op een eigen bordje, potje, of schaaltje. De gerechten worden vaak op unieke wijze bereid en gepresenteerd. De basis van de gerechten komen van de hele wereld, maar worden overgoten door een “Goede Buren sausje”. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze evenementen.

 

Brasserie Goede Buren
Adres Voorstraat 10
4116 BC Buren
Telefoon 0344 769030
E-mail info@brasseriegoedeburen.nl
Website www.brasseriegoedeburen.nl
Volg ons op Facebook 

Openingstijden

Maandag 12.00 - 23.00 uur
Dinsdag 12.00 - 23.00 uur
Woensdag 12.00 - 23.00 uur
Donderdag 12.00 - 23.00 uur
Vrijdag 12.00 - 23.00 uur
Zaterdag 12.00 - 23.00 uur
Zondag 12.00 - 23.00 uur

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy