Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Buren625 - Mededeling Coronavirus

08-04-2020

Het hele jaar feest, was het maar zo…. Het Corona virus gaat helaas, maar ook zeer terecht, veel roet in het eten gooien. Gezondheid gaat echter boven alles. Een aantal evenementen zoals de Kickoff van De Sleutel van de Stad zijn uitgesteld of afgelast. Ook reguliere activiteiten zoals de bloesemtocht, de fietsvierdaagse, de avondvierdaagse etc. Tot 1 juni zijn evenementen sowieso verboden! Wat het daarna gaat worden weet vooralsnog niemand.

Het bestuur van de Stichting Buren625 heeft aan de burgemeester voorgesteld het feestjaar door te trekken tot volgend jaar juli. Dit is vandaag goedgekeurd door het college. We hebben vervolgens besloten alle evenementen (onder voorbehoud natuurlijk) weer op te pakken vanaf half juli aanstaande. 

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die met enthousiasme bezig waren en zijn met de organisatie van veel gezellige evenementen. Dit past bij Buren en het bestuur rekent erop dat we daar in de rest van het jaar en volgend jaar nog volop van gaan genieten.

Wij wensen iedereen het allerbeste en vooral blijf gezond.

Bestuur Buren625

Gerelateerde links

Buren625
E-mail info@buren625.nl
Volg ons ook op Facebook

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy