Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Corona berichtgeving en updates vanuit BurenStad

Laatste update - 11-05-2020

Via deze pagina houden we u op de hoogte van de gevolgen van de coronacrisis en berichtgeving vanuit de ondernemers in Buren. Ondernemers kunnen hun berichten via het formulier onderaan deze pagina aanleveren, of gebruik het formulier om je vragen te stellen.

Vanuit BurenStad.nl wensen wij iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke tijd.

Ingekomen berichten

Klik op de organisatienaam voor extra gegevens over deze organisatie.


World of Chocolate

11-05-2020: Onze openingstijden zijn voorlopig: Elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10 uur tot 17 uur. Bestellingen kunnen gedaan worden via info@worldofchocolate.nl of via 06 1743 7593. Uiteraard wordt er geen koffie en thee geschonken.


De Rode Held

26-04-2020: De Rode Held heeft een pop-up store geopend in De Baron van Buren! De pop-up store is geopend van woensdag t/m zondag van 14:00 - 17:00 uur. Bij goed weer, openen De Rode Held en De Baron van Buren een uurtje eerder, om 13.00 uur. Er mogen maximaal twee personen tegelijk in de winkel, dit is volgens de richtlijnen van het RIVM. Via instagram.com/derodeheld en facebook.com/derodeheld houden wij u op de hoogte van alle leuke spullen en ontwikkelingen omtrent De Rode Held pop-up store. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen via nostalgie@derodeheld.nl als u iets nodig heeft uit de winkel. Wij wensen iedereen sterkte en het allerbeste in deze periode.


Villa Muze

21-04-2020: Openingstijden in tijden van corona:Vrijdag en Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. In verband met de inkoop van bloemen ,graag bestellen voor donderdag, dan ben je zeker van een mooi boeket. De nieuwe openingstijden gaan 1 mei van start. Volg onze berichten op Facebook


De Baron van Buren

14-04-2020: De Baron van Buren is 7 dagen per week open! De Baron opent om 14.00 uur het ijsloket om een lekker schepijsje af te halen. Daarnaast kunt u pizza's bestellen op www.debaronvanburen.nl om tussen 17.00 - 20.00 uw pizza's af te halen. Het is ook mogelijk om vanaf 16.00 uur te bellen op 0344 845531 om de bestelling door te geven. Graag online bestellen of vooraf bellen zodat wij een planning kunnen maken en ons aan de richtlijnen van het RIVM kunnen houden.


Gastrobar Maximaal

03-04-2020: Wij gaan met Pasen voor u koken, hoeft u zelf geen boodschappen te doen en kunnen wij doen wat we het liefst doen, onze gasten verwennen met een heerlijke brunch of menu. Onze paasbrunches en diners zijn te bestellen tot woensdag 8 april voor 15:00 uur. Adres: Buitenhuizenpoort 11 4116 CA Buren! Bekijk hier onze Paasflyer

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina


Marijke's Fruitkorfje

19-03-2020: Zolang we kunnen en mogen zal onze winkel onder normale openingstijden werken. We hebben ons assortiment uitgebreid met locale tuinplanten om de kweker hierbij te ondersteunen. Ook hebben we weer verse asperges We hebben net als ieder de maatregelen die we kunnen nemen genomen. We bezorgen ook aan huis. Bestelling svp doorbellen naar 06-29139519


Het Koolwitje

18-03-2020: Het Koolwitje is open volgens de gebruikelijke openingstijden. Zo lang als het mag en ik niet ziek ben. Mocht u verkouden zijn of niet lekker, stel dan een bezoekje aan de winkel uit.


 

Vragen en mededelingen

Hebt u een vraag of een mededeling? Laat het ons weten via het formulier op deze pagina, of maak gebruik van onze contactgegevens hieronder. Volg ons ook op socialmedia zodat we u ook daar op de hoogte kunnen houden.

 

Stichting Evenementen BurenStad
Adres Buitenhuizenpoort 3
4116 CA  Buren (GLD)
E-mail info@burenstad.nl
Volg ons op:   Twitter

 

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy