Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Corona berichtgeving en updates vanuit BurenStad

Laatste update - 20-03-2020

Via deze pagina houden we u op de hoogte van de gevolgen van de coronacrisis en berichtgeving vanuit de ondernemers in Buren. Ondernemers kunnen hun berichten via het formulier onderaan deze pagina aanleveren, of gebruik het formulier om je vragen te stellen.

Vanuit BurenStad.nl wensen wij iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke tijd.

Ingekomen berichten

Klik op de organisatienaam voor extra gegevens over deze organisatie.


Anjo de Jong - Beelden in Brons

03-04-2020: Galerie en atelier Anjo de Jong is tot en met 1 juni gesloten.


De Rode Held

03-04-2020: De Rode Held blijft in ieder geval t/m 28 april gesloten. Via instagram.com/derodeheld en facebook.com/derodeheld zullen wij zo nu en dan leuke producten posten, die op afspraak opgehaald kunnen worden. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen via nostalgie@derodeheld.nl als u iets nodig heeft uit de winkel. Wij wensen iedereen sterkte en het allerbeste in deze periode.   


De Baron van Buren

03-04-2020: De Baron van Buren blijft 7 dagen per week open! U kunt vanaf 16.00 uur bellen op 0344 845531 om tussen 17.00 - 20.00 uur pizza's af te halen. Graag vooraf bellen zodat wij een planning kunnen maken en ons aan de richtlijnen van het RIVM kunnen houden. Wij werken momenteel ook hard aan een online omgeving om te bestellen. Hierover volgt binnenkort meer informatie!   


Gastrobar Maximaal

03-04-2020: Wij gaan met Pasen voor u koken, hoeft u zelf geen boodschappen te doen en kunnen wij doen wat we het liefst doen, onze gasten verwennen met een heerlijke brunch of menu. Onze paasbrunches en diners zijn te bestellen tot woensdag 8 april voor 15:00 uur. Adres: Buitenhuizenpoort 11 4116 CA Buren! Bekijk hier onze Paasflyer

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina


World of Chocolate

19-03-2020: Onze openingstijden zijn voorlopig: Elke vrijdag en zaterdag geopend van 10 uur tot 17 uur. Bestellingen kunnen gedaan worden via info@worldofchocolate.nl of via 06 1743 7593. Uiteraard wordt er geen koffie en thee geschonken.


Marijke's Fruitkorfje

19-03-2020: Zolang we kunnen en mogen zal onze winkel onder normale openingstijden werken. We hebben ons assortiment uitgebreid met locale tuinplanten om de kweker hierbij te ondersteunen. Ook hebben we weer verse asperges We hebben net als ieder de maatregelen die we kunnen nemen genomen. We bezorgen ook aan huis. Bestelling svp doorbellen naar 06-29139519


Het Koolwitje

18-03-2020: Het Koolwitje is open volgens de gebruikelijke openingstijden. Zo lang als het mag en ik niet ziek ben. Mocht u verkouden zijn of niet lekker, stel dan een bezoekje aan de winkel uit.


 

Vragen en mededelingen

Hebt u een vraag of een mededeling? Laat het ons weten via het formulier op deze pagina, of maak gebruik van onze contactgegevens hieronder. Volg ons ook op socialmedia zodat we u ook daar op de hoogte kunnen houden.

 

Stichting Evenementen BurenStad
Adres Buitenhuizenpoort 3
4116 CA  Buren (GLD)
E-mail info@burenstad.nl
Volg ons op:   Twitter

 

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy