Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De stad Buren, de bruisende parel in de Betuwe, is bijna 625 jaar jong.

Feest in 2020

De stad Buren is bijna 625 jaar jong. Wij denken dat dit om feest vraagt in 2020! Een feest op zich of is het beter om de vele aktiviteiten die door het jaar heen reeds in Buren plaatsvinden in 2020 een extra feestelijk jasje te geven? Misschien wel beide?

Doet u mee?

Wij willen met u, als organisator van aktiviteiten of gewoon als geinteresseerde inwoner van Buren, in gesprek. Om u alvast wat inspiratie te geven, wij hebben voor het feestjaar 2020 een logo laten ontwerpen om aan de promotie van onze aktiviteitenkalender een bijzonder feestelijk tintje te geven. Wij denken overigens het 625 Burenstad jaar groots te openen met de vierde productie van BurenToenTheater, ‘Stenen van de Stad’.

Wat gaan we doen?

U heeft ons de afgelopen maanden rijkelijk voorzien van ideeën. Wij hebben hier onder de naam Buren 625 jaar: een koninklijke ketting met 15 parels een programma van gemaakt. Dit programma hebben wij 14 maart gepresenteerd en het mooie is dat wij aan elke parel al een coördinator hebben kunnen hangen die samen met alle betrokkenen de parel verder vorm gaat geven. Het bestuur van de Stichting zal deze coördinatoren met raad en daad bijstaan om er samen een mooi feest van te maken.

Wilt u de parels op uw gemak nog eens bekijken dan kunt u die hier downloaden. Zijn er voort de verdere uitwerking idee‘n aarzel dan niet en mail ze naar idee@buren625.nl. Heeft u vragen? Mail deze dan naar info@buren625.nl.

Wie zijn wij?

Op verzoek van burgemeester Jan de Boer, is een bestuur gevormd om de aktiviteiten in het 625 Burenstad jaar te coordineren en de organisatoren van de verschillende aktiviteiten op de jaarkalender te faciliteren.

Het bestuur bestaat uit, Mark Hofman (vz), Jan Campagne (penningmeester), Laura Vissers (secretaris), Yvonne Van Gogh, Chris van Tuyll, Henk Baars, Evert Obdeijn (PR) met assistentie van Marc Coenders van de gemeente.

Evenement Buren 625
Start 25-29 September 2019 tijdens het BurenToenTheater
Datum Diverse activiteiten in het jaar 2020
Locatie Stad Buren
E-mail info@buren625.nl
Volg ons ook op 

Buren in beeld

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy