Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De stad Buren, de bruisende parel in de Betuwe, is bijna 625 jaar jong.

Feest in 2020

De stad Buren is bijna 625 jaar jong. Wij denken dat dit om feest vraagt in 2020! Een feest op zich of is het beter om de vele aktiviteiten die door het jaar heen reeds in Buren plaatsvinden in 2020 een extra feestelijk jasje te geven? Misschien wel beide?

Doet u mee?

Wij willen met u, als organisator van aktiviteiten of gewoon als geinteresseerde inwoner van Buren, in gesprek. Om u alvast wat inspiratie te geven, wij hebben voor het feestjaar 2020 een logo laten ontwerpen om aan de promotie van onze aktiviteitenkalender een bijzonder feestelijk tintje te geven. Wij denken overigens het 625 Burenstad jaar groots te openen met de vierde productie van BurenToenTheater, ‘Stenen van de Stad’.

Wat gaan we doen?

Laat ons, uw ideeen weten, en mail ze naar idee@buren625.nl. 13 november a.s. organiseren wij een informatiebijeenkomst. Hierover later meer. Heeft u nu al vragen? Mail deze dan naar info@buren625.nl.

Wie zijn wij?

Op verzoek van burgemeester Jan de Boer, is een bestuur gevormd om de aktiviteiten in het 625 Burenstad jaar te coordineren en de organisatoren van de verschillende aktiviteiten op de jaarkalender te faciliteren.

Het bestuur bestaat uit, Mark Hofman (vz), Jan Campagne (penningmeester), Laura Vissers (secretaris), Yvonne Van Gogh, Chris van Tuyll, Henk Baars, Evert Obdeijn (PR) met assistentie van Marc Coenders van de gemeente.

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

Buren in beeld

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy