Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Culinair Buren - "Walking Dinner"

Dinsdag 22 oktober 2019 | 19.00 - 22.30 uur

Op dinsdag 22 oktober 2019 kunt u zich wederom culinair laten verrassen door de plaatselijke horeca. Zij bieden u een afwisselend menu op diverse locaties in Buren aan.

Culinair Buren ‘Walking Dinner’ start om 19.00 uur met een voorgerecht bij Restaurant De Hofhouding. Rond 22.30 uur arriveert u bij De Pannekoekenbakker en wordt de avond afgesloten met het dessert en een goody-bag.

Daartussen in wandelt u met een gezelschap van minimaal 8 en maximaal 15 gasten naar Grand Café MaximaalDe Baron van BurenDe Kamer van Buren en Restaurant De Prins. Op elke locatie wordt u verwelkomd voor een vis-, vlees of vegetarisch gerecht. Bij elk gerecht wordt een drankje naar keuze geserveerd.

Een prettige en gezellige manier om met familie, vrienden en of buren, kennis te maken met en vooral te genieten van de gastvrije Burense horeca.

Meld je vooraf aan

De eerste editie van Culinair Buren in 2018 is door de deelnemers erg gewaardeerd. Wilt u in 2019 meegenieten van het aanbod van de Burense horeca. Het kan, meld je dan wel snel aan via het formulier op deze pagina. Het aantal mogelijke deelnemers is beperkt! Met het enthousiasme van de huidige horecaondernemers in Buren wordt het naar onze mening wederom een succesvolle editie.
Tot 22 oktober!

De prijs voor deze avond bedraagt € 60,00 per persoon en de inschrijving is definitief als de kosten van € 60,00 per persoon zijn voldaan.

Impressie editie 2018

 

 

Evenement Culinair Buren
Datum Dinsdag 22 oktober 2019
Tijdstip 19.00 - 22.30 uur
Start 19.00 uur bij Restaurant De Hofhouding
Kosten € 60,- per deelnemer
E-mail info@burenstad.nl

Inschrijving Culinair Buren

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Aantal personen* x €60,- per deelnemer
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten en maak het bedrag vooraf over op rekening NL48RABO0149315074 tnv Stichting Evenementen BurenStad
Dieetwensen
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy