Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Culinair Buren - "Walking Dinner"

Woensdag 17 oktober 2018 | 19.00 - 22.00 uur

Op woensdag 17 oktober 2018 kunt u zich culinair laten verrassen door de plaatselijke horeca. Zij bieden u een afwisselend menu op diverse locaties in Buren aan.

Culinair Buren ‘Walking Dinner’ start om 19.00 uur met een voorgerecht bij Grand Café De Hofhouding. Rond 22.00 uur zal de avond worden afsloten, wederom bij Grand Café De Hofhouding met het dessert en een goody-bag.

Daartussen in wandelt u met een gezelschap van minimaal 8 en maximaal 15 gasten naar Grand Café Maximaal, Hartje Buren, De Kamer van Buren en Restaurant De Prins. Op elke locatie wordt u verwelkomd voor een vis-, vlees of vegetarisch gerecht. Bij elk gerecht wordt een drankje naar keuze geserveerd.

Een prettige en gezellige manier om met familie, vrienden en of buren, kennis te maken met en vooral te genieten van de gastvrije Burense horeca.

17 oktober a.s. Culinair Buren gaat door!!!

De belangstelling is voldoende om de eerste editie doorgang te laten vinden. Daar zijn we als organisatie heel blij mee. Wilt u ook meengenieten van het aanbod van de burense horeca. Het kan nog, meld je dan wel snel aan via het formulier op deze pagina. Tot 17 oktober. Het wordt naar onze mening een succesvolle start van een nieuwe jaarlijkse traditie in Buren.

De prijs voor deze avond bedraagt € 55,00 per persoon en de inschrijving is definitief als de kosten van € 55,00 per persoon zijn voldaan.

Impressie

 

 

Evenement Culinair Buren
Datum Woensdag 17 oktober 2018
Tijdstip 19.00 - 22.00 uur
Start 19.00 uur bij Grand Café De Hofhouding
Kosten € 55,- per deelnemer
E-mail info@burenstad.nl

Inschrijving Culinair Buren

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Aantal personen* x €55,- per deelnemer
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten en maak het bedrag vooraf over op rekening NL48RABO0149315074 tnv Stichting Evenementen BurenStad
Dieetwensen
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy