Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Gildeslager Arno Knobbout

Ambachtelijke slager sinds 1937

Aan de Voorstraat op nr. 11 vind u de ambachtelijke slagerij van Arno Knobbout. De slagerij, in 1937 gestart in Erichem en door de jaren heen gegroeid naar een vestiging in Buren en Tiel, is een echt familiebedrijf. Met zoon William in Buren en zoon Ruben in Tiel is inmiddels de 4de generatie van de familie Knobbout in het bedrijf actief.

De winkel

Twee zaken zijn voor Arno erg belangrijk, de relatie met de klant en de relatie met zijn medewerkers. Er wordt in de winkels veel gelachen en voortdurend wordt een beroep gedaan op de ideeën van de eigen mensen om de klanten unieke producten te presenteren. Dit laatste is pas echt ambachtelijk!

De worstmakerij

William runt de specialisatie van slagerij Knobbout, de worstmakerij. Met de nominatie voor worstmakerij traiteur van 2015 behoren we tot de absolute top van Nederland en dit getuigt te meer van de kwaliteit van de producten. De eigen rookworst (al jaren drie stuks voor €7,--) is één van de sterproducten. De worst wordt niet alleen voor de eigen winkels maar in beperkte mate ook voor derden geproduceerd.

Catering

Deze aktiviteit, onder leiding van Andre, is sterk groeiende. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen letterlijk alles vinden: Luxe amuses, BBQ schotels, hapjes buffetten, koude en warme buffetten voor kleine en grote groepen, standaard of volledig afgestemd op de wensen van de klant. Arno levert met name in de Betuwe van bijvoorbeeld Culemborg tot Dodenwaard.

 

Arno Knobbout Gildeslager
Adres Voorstraat 11
4116 BC Buren GLD
Telefoon 0344-571214
E-mail info@knobboutslagerijen.nl
Website knobbout.gildeslager.nl
Arno Knobbout Keurslager
Adres Nieuwe Tielseweg 175
4006 BH Tiel
Telefoon 0344-631265
E-mail info@knobboutslagerijen.nl
Website knobbout.keurslager.nl
Volg ons op: Facebook

 

Fotogalerij

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy