Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Voorjaar bij World of Chocolate

Koninklijke chocolade lekkernijen

Het voorjaar is begonnen…

We snakken er allemaal naar: de zon en zachte temperaturen! Nou, het is zover. De knoppen van de bloesem staan op springen om tot volle bloei te komen. De eerste pruimenbloesem én kersenbloesem zijn al gesignaleerd en de temperatuur voor de komende 2 weken belooft veel goeds.

Bij World of Chocolate hebben we net de giga drukke Paasdagen achter de rug en zijn we ons aan het voorbereiden op Koningsdag. In Buren, Oranjestad, wordt Koningsdag altijd uitgebreid gevierd. Buren mag zich Oranjestad noemen vanwege de band met de koninklijke familie. Willem van Oranje trouwde er in 1551 met Anna van Buren. Prinses Beatrix en koning Willem-Alexander zijn hierdoor gravin en graaf van Buren.

En natuurlijk hoort bij Koningsdag ook Koninklijke chocolade. De roodwitblauwe flikken, oranje lentilles, oranje krakelingen, kroontjesflikjes, nationale flikjes, delftsblauwe chocolade en de gevulde bonbonkroontjes zijn volop aanwezig in chocolaterie in de Kerkstraat.

Maar bent u bijvoorbeeld bestuurslid van een Oranjevereniging en wilt u het logo of een foto op Oranjechocolade of wordt er iemand geridderd in uw gemeente en wilt u een passend cadeautje of een traktatie, dan kan dat natuurlijk ook. Kom gewoon langs, want er is veel mogelijk.

U bent van harte welkom!

 

Annelies Keijzers-Groeneveld

 

World of Chocolate
Adres Kerkstraat 1a
4116 BL Buren (GLD)
Telefoon 06 174 375 93
E-mail info@worldofchocolate.nl
Website www.worldofchocolate.nl
Volg ons op: Facebook Twitter

 

Gerelateerde links

Fotogalerij

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy