Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Oranjevereniging - Oranje & Buren

MEDEDELING: Naar aanleiding van de maatregelen rond het Corona-virus presenteert de Oranjevereniging Buren een aangepast programma voor Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag.

De activiteiten van oranjevereniging 'Oranje & Buren' zijn voor iedereen, leden en niet leden. Wij hopen dan ook op een grote opkomst bij de activiteiten die ‘Oranje en Buren’ organiseert. Met deze website laten we zien wat wij doen, en vragen u om daaraan bij te dragen.

Steun ons, word lid

Om jaarlijks de activiteiten op 27 april, 4 en 5 mei te kunnen blijven realiseren, hebben wij leden nodig, veel leden. De contributie per adres bedraagt 10 euro per jaar; een klein bedrag, maar een enorme steun voor de vrijwilligers van uw oranjevereniging. Een hogere bijdrage is natuurlijk welkom. U kunt lid worden door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen.

Club van Vijftig

Een aantal inwoners en bedrijven in Buren geven jaarlijks € 50,- extra steun aan ‘Oranje en Buren’. Draagt u of uw bedrijf ‘Oranje en Buren’ een warm hart toe, sluit u dan aan bij de Club van Vijftig! E-mail: info@oranjeenburen.nl

Versiering van de straten

De periode rond Koningsdag zijn normalieter de straten van Buren versiert met vlaggenlijnen. Van wege de omstandigheden hoeven de vlaggenlijnen dit jaar niet opgehangen te worden. Wilt u er toch aan bijdragen dat ook in deze tijden Buren er feestelijk uitziet, dan nodigen wij u uit uw eigen huis te versieren. Het mooist versierde huis ontvangt een prijs! Deel een foto van uw huis op onze Facebookpagina en op 5 mei zullen we de winnaar op Facebook bekend maken. 

 

Secretariaat Oranje & Buren
Adres Kasteellaan 61
4116 DK Buren
E-mail info@oranjeenburen.nl
Website www.oranjeenburen.nl
Rabobank NL72RABO0178036730
Volg ons op:

 

Word lid van Oranjevereniging 'Oranje en Buren'

De kosten van het lidmaatschap bedragen 10,- per jaar

Naam*
Adres*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Akkoord* Ja, ik word voor 10 euro lid van Oranje en Buren

Indien u gebruik wilt maken van automatische incasso geef dan hieronder uw akkoord en uw rekeningnummer.

Automatische incasso Ja, ik geef Oranje en Buren toestemming om jaarlijks € 10,- af te schrijven van onderstaande rekeningnummer.
Rekeningnummer (IBAN)
Reactie
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy