Oranjevereniging - Oranje & Buren

De activiteiten van oranjevereniging 'Oranje & Buren' zijn voor iedereen, leden en niet leden. Wij hopen dan ook op een grote opkomst bij de activiteiten die ‘Oranje en Buren’ organiseert. Met deze website laten we zien wat wij doen, en vragen u om daaraan bij te dragen.

Steun ons, word lid

Om jaarlijks de activiteiten op 27 april (26 april in 2014), 4 en 5 mei te kunnen blijven realiseren, hebben wij leden nodig, veel leden. De contributie per adres bedraagt 10 euro per jaar; een klein bedrag, maar een enorme steun voor de vrijwilligers van uw oranjevereniging. Een hogere bijdrage is natuurlijk welkom. U kunt lid worden door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen.

Club van Vijftig

Een aantal inwoners en bedrijven in Buren geven jaarlijks € 50,- extra steun aan ‘Oranje en Buren’. Draagt u of uw bedrijf ‘Oranje en Buren’ een warm hart toe, sluit u dan aan bij de Club van Vijftig! E-mail: info@oranjeenburen.nl

Versiering van de straten

Het was in de Betuwe een goed gebruik om voor Koninginnedag de straten en huizen met vlaggetjes te versieren, die traditie zetten we met Koningsdag natuurlijk voort. De oranjevereniging zorgt ervoor dat er voldoende vlaggetjes zijn voor alle straten in de binnenstad. Wilt u eraan meewerken dat Buren er vanaf zaterdag 16 april extra feestelijk uitziet?

Activiteiten 'Oranje & Buren'

27-04-2016

Koningsdag 2016

05-05-2016

Bevrijdingsdag 2016

 

Secretariaat Oranje & Buren
Buitenhuizenpoort 5  info@oranjeenburen.nl
4116 CA Buren GLD www.oranjeenburen.nl
Rabobank NL72RABO0178036730
Volg ons op:

 

Word lid van Oranjevereniging 'Oranje en Buren'

De kosten van het lidmaatschap bedragen 10,- per jaar

Naam*
Adres*
Postcode*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Akkoord* Ja, ik word voor 10 euro lid van Oranje en Buren
Reactie*
Verstuur formulier

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad