Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Omroep MAX komt op Koningsdag naar Buren

Maandag 27 april 2020 - 10.00 uur

Maandagochtend komt Omroep MAX opnames maken voor het ouderenjournaal van die middag. Op Koningsdag zijn normaliter de huizen prachtig met vlaggetjes versierd.

Feestelijk versierd Buren

Wilt u eraan meewerken dat Buren er ook in deze tijden feestelijk uitziet? Maar we willen u uiteraard op het hart blijven drukken; blijf u houden aan de geldende Corona-richtlijnen en blijf thuis! Oranje boven, Oranje binnen.

Vanwege de omstandigheden hoeven de vlaggenlijnen in de straten dit jaar niet opgehangen te worden. Het mooist versierde huis ontvangt een prijs! Maak een foto van het resultaat en deel deze op Facebook @OranjeenBuren. De uitslag van de verkiezing wordt op 5 mei bekend gemaakt via onze Facebook-pagina.

Zing of speel om 10.00 uur het Wilhelmus

Ook roept het Koninklijk Concertgebouworkest op tot het gezamenlijk zingen en spelen van het Wilhelmus op Koningsdag. Het orkest wil zo deze nationale feestdag beginnen met ‘een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode’. Oranjevereniging Oranje en Buren ondersteunt dit initiatief.

We hopen dat zo veel mogelijk Burenaren het volkslied om 10:00 uur vanaf het balkon, uit het raam of in de tuin mee willen zingen of spelen. Op de website van het orkest staan partijen van het Wilhelmus voor allerlei soorten bezettingen. U heeft dus nog het weekend om te oefenen! 

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy