Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Spreekbuurt - Onze molenaar vertelt

Zondag 2 december 2018 - 14.00 - 16.00 uur

Hoe word je molenaar? Hoe vind je een molen? Hoe ziet je werkweek er dan uit? Met wie werkt je allemaal samen? En hoe maak je van een molen een bloeiende onderneming? 

Op deze en nog veel meer vragen geeft Cees de Jong, molenaar van De Prins van Oranje, antwoord tijdens zijn spreekbuurt op zondag 2 december a.s. “Ik vind het belangrijk dat molens midden in de maatschappij staan en werk daarvoor graag met veel partijen samen!”  

Over Cees de Jong

Cees is sinds enkele jaren molenaar op onze mooie molen van Buren. Daarnaast is hij molenaar op molen ‘De Vrijheid’ in Beesd en molen ‘Nooit Volmaakt’ in Gorinchem. Naast zijn werk als molenaar geeft hij onder andere fulltime les op een school voor vmbo en mbo in Gorinchem. Hij ontmoet u graag op zondagmiddag 2 december aanstaande!

Over spreekbuurt

Achter iedere mens schuilt een verhaal dat deze persoon gevormd heeft. Vaak zijn we daar echter onbekend mee en kennen we de persoon slechts oppervlakkig. Spreekbuurt wil daar verandering in brengen met korte vertellingen van maximaal 60 minuten door een buurtbewoner voor de eigen buurt en bekenden. Geen commerciële verhalen, maar verhalen over wat iemand werkelijk raakt of interesseert. Ontdek meer over spreekbuurt

Spreekbuurt Onze molenaar vertelt
Spreker Cees de Jong
Datum Zondag 2 december 2018
Tijdstip 14:00 - 16:00 (start lezing 14.30 uur)
Kosten € 10,- per deelnemer
(incl. koffie, thee en koek)
Locatie Buitenhuis Buren
Adres Buitenhuizenpoort 10 - 4116 CA - Buren
E-mail info@burenstad.nl

Meld je vooraf aan via het formulier hieronder, zodat bekend is hoeveel mensen er komen. Je betaalt contant op de dag zelf. Voor vragen kun je mailen naar info@burenstad.nl

Aanmeldformulier - Spreekbuurt

Aanhef Dhr. Mevr.
Naam*
E-mailadres*
Aantal* deelnemer(s)
Akkoord* Ja, ik ga akkoord met de kosten van €10,- per deelnemer en betaal deze bij aanwezigheid op locatie.
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy